Antena Căutare

Ungureanu declara razboi evaziunii: Vrea sa recupereze 1,5% din PIB in doua luni

Mihai Razvan Ungureanu a cerut ministrilor si organelor implicate in combaterea evaziunii fiscale ca, in termen de doua luni, sa verse la bugetul statului venituri de cel putin 1,5% din Produsul Intern Brut (PIB). Premierul a subliniat in special combaterea contrabandei cu alcool si produse vegetale.

"Avem venituri de 33% din PIB, sub media europeana de 40%. Va cer ca, in termen de 60 zile, actiunile dumneavoastra de combatere a evaziunii fiscale in zonele alcool si produse vegetale, cu respectarea prevederilor legale, sa aduca venituri la buget de cel putin 1,5% din PIB. Aveti sprijinul meu neconditionat pentru aplicarea masurilor necesare obtinerii acestui rezultat", a le-a spus Ungureanu ministrilor, presedintelui ANAF si reprezentantilor Autoritatii Nationale a Vamilor, Garzii Financiare, Ministerului Public, Directiei Nationale Anticoruptie, Departamentului de Lupta Antifrauda, Politiei Romane si Politiei de Frontiera.

Foto: Intactimages

Bosch a semnat contractul pentru investitia de la Jucu... Oprescu: ANRE creste pretul gigacaloriei 'pe sest'...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x