Antena Căutare

Vara trece, reducerile raman. Magazinele sunt inca pline de marfa de sezon

Chiar daca vara aproape s-a incheiat, magazinele sunt inca pline de marfa de sezon. Pe ultima uta de metri, comerciantii au afisat reduceri de pana la 70%. Astfel, chiar si romanii cu buget redus isi pot decora gradina sau cumpara echipament sportiv pentru a da jos kilogramele in plus acumulate in vacanta. Reduceri sunt la tot felul de produse, de la haine si pana la o mare varietate de accesorii.

Cine doreste o pereche de ochelari ca cei pe care i-a purtat Lady Gaga atunci cand a venit in Romania, acum este momentul potrivit. Ochelarii sunt redusi de la 500 de lei, la 350 de lei.

Cei care vor slabeasca dupa mese copiose din concediu, pot cumpara biciclete cu 25% mai ieftine. Asta inseama o economie de 600 de lei daca le cumparati de pe internet. In magazine, sunt reduceri si la bicicletele de fitness, care acum se vand cu 400 de lei, fata de 550 cat costau acum cateva saptamani.

Daca gradina a ramas nedecorata pe timp de vara, o puteti pregati pentru sezonul viitor. Preturile sunt la jumatate, asa ca o masa cu doua bancute din nuiele costa cu 800 de lei mai putin decat luna trecuta. Pentru un cort spatios de aproape 10 metri, puteti economisi 500 de lei.

In multe magazine, promotiile se prelungesc pana la sfarstiul lui septembrie.

Prabusirea sectorului imobiliar a afectat sute de romani. Milioane de euro, pe apa sambetei... Piata armelor: SUA cel mai mare exportator, Romania in "Top 3" cele mai transparente tari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x