Antena Căutare

Vești bune din partea Guvernului pentru românii din Diasporă! ,,Vrem să aducem românii acasă , iar acesta..."

România se confruntă cu probleme serioase privind exodul de forță de muncă. Mulți români părăsesc țara și uneori familia pentru un job mai bine plătit în străinătate. Chiar dacă uneori, munca în afară e mai grea, românii preferă să muncească mai mult timp în detrimentul unui salariu foarte mic în România.

Vești bune pentru toți românii din Diaspora! În curând vor primi tot ce au nevoie pentru a se întoarce în țară. Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni a făcut anunțul ,,,,Vrem să aducem românii acasă , iar acesta..."

România se confruntă cu probleme serioase privind exodul de forță de muncă. Mulți români părăsesc țara și uneori familia pentru un job mai bine plătit în străinătate. Chiar dacă uneori, munca în afară e mai grea, românii preferă să muncească serios în detrimentul unui salariu foarte mic în România.
Pentru că problema lipsei forței de muncă ia amploare pe zi ce trece, guvernanții s-au gândit să ia măsuri cu privire la motivarea românilor din Diasporă să se întoarcă în țară, dar mai ales să îi motiveze pe cei prezenți să nu plece.,,Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni a declarat astăzi că autorităţile vor organiza în ianuarie o bursă a locurilor de muncă pentru românii din Spania, Italia şi Marea Britanie.

Vrem să aducem românii acasă iar acesta este un prim pas,” a declarat Natalia Intotero în cadrul Forumului Capitalului Românesc care are loc astăzi la Parlament''
Ediţia a III-a a Forumului Capitalului Românesc a avut loc loc astăzi, începând cu ora 10.00, la Palatul Parlamentului.

Cine a participat la Forumul Capitalului Românesc:

La eveniment participă cei mai importanţi oameni de afaceri din România precum şi reprezentanţi guvernamentali.

Frank Timiş, Gruia Stoica, Cristian Erbaşu, Werner Wolff sunt doar câteva dintre numele grele prezente în sală.

Din partea guvernanţilor participă la eveniment Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de Pretutindeni sau vicepremierul Viorel Ștefan.

Principalele teme ale dezbaterii sunt: capitalul autohton în Anul Centenarului, moment istoric pentru România şi prilej de bilanţ economic; care sunt pârghiile pentru dezvoltarea economică viitoare a Romîniei?; cum sprijină autorităţile investitorii autohtoni?; care sunt cele mai mari probleme cu care se confruntă un antreprenor român în competiţia cu investitorii străini?, spune Capital.

Credit foto: Adevărul

Românii primesc încă o veste bună! Crește valoarea tichetelor de masă în 2019... În perioada dinaintea Sărbătorilor mulţi antreprenori îşi dublează profiturile vânzând produse tradiționale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x