Antena Căutare

Viktor Orban: Criza economica mondiala va duce la renasterea natiunilor in Europa

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a afirmat sambata, la Tusnad, ca nu se poate accepta ca mijlocul de trai al oamenilor sa se bazeze in continuare pe economia neagra sau economia gri si ca schimbarile necesita eforturi, care insa vor rezulta in renasterea natiunilor in toata Europa, anunta ziare.com.

"Schimbarile necesita eforturi insa vor rezulta renasterea nationilor"


Premierul ungar a vorbit despre criza economica, din care, in opinia lui, va rezulta renasterea natiunilor din Europa. Orban a mentionat importanta muncii si a concluzionat ca scopul celor mai multi oameni a fost, pana acum, iesirea cat mai repede din campul muncii. "Au crescut generatii care nu si-au vazut parintii muncind", a spus Viktor Orban.

"In locul statelor de bunastare trebuie sa ne vedem de societatile bazate pe munca" a mentionat premierul maghiar. El a vorbit despre reflexul de a urmari vestul, insa a subliniat ca azi s-a stins faclia vestului. "Ungaria reprezinta exemplu in multe privinte: impozitul bancar a fost introdus de multe state. Legea presei din Anglia se va asemana mult cu Legea mass-mediei maghiare. Fondurile de pensii private sunt in curs de nationalizare si in alte state din Europa Centrala. Lumea veche nu a fost rasturnata de noi, dar nici nu trebuie sa ne para rau dupa ea", a spus Orban.

Finantele vor plati dobanzi si comisioane de 1,56 miliarde de euro pentru primul acord stand-by de imprumut... Ministerul Economiei cere FMI conversia unor datorii de 800 mil. € pentru 4 mine pe huila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x