Antena Căutare

Vodafone a extins reteaua HSPA+ in alte 15 localitati

Vodafone Romania a extins aria de acoperire a retelei HSPA+, care permite clientilor acces mobil la internet cu viteze de pana la 21,6 Mbps pentru descarcare (download) si de pana la 5,7 Mbps pentru incarcare (upload), pentru un numar de 15 noi localitati, in plus fata de Bucuresti.


In afara de Bucuresti, reteaua HSPA+ a operatorului de telecomunicatii mobile acopera Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Ploiesti, Sibiu, Arad, Baia Mare, Pitesti, Oradea, Targu-Mures, Satu Mare, Mamaia si Bran.

Serviciile de broadband mobil la viteze HSPA+ sunt disponibile clientilor Vodafone prin abonamentul Internet Nelimitat Profesional, cu trafic initial lunar de 16 GB, la tariful de 26,99 euro/luna (TVA inclus). Traficul de date care depaseste 16 GB nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la 128 kbps pentru descarcare si 64 kbps pentru incarcare.

Vodafone a fost primul operator care a lansat comercial serviciile HSPA+ in Romania, in septembrie 2009, disponibile initial in cele mai importante centre de business, zone rezidentiale, precum si in mai multe spatii exterioare din Bucuresti.

British Airways si Iberia au fuzionat, punand bazele unui colos aviatic... Carburantii s-au scumpit din nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x