Antena Căutare

164.000 euro ca sa isi mute stramosii din cimitir

Lucrarile pe un santier din China merg cu dificultate, pentru ca un barbat refuza sa mute ramasitele celor dragi din locul unde fusese un cimitir.

Constructorii din China care lucreaza la un zgarie-nori nu isi pot termina cladirea din cauza unui mormant ce sa afla in mijlocul santierului. Lucrarile au inceput pe locul unde inainte a fost un cimitir. Toti urmasii celor ingropati acolo le-au mutat osemintele, mai putin o persoana. Aceasta refuza cu desavarsire sa elibereze locul. Dezvoltatorii sunt in stare sa ofere 164.000 de euro pentru a-si putea continua treaba.

O situatie asemanatoare s-a intamplat cu putin timp in urma, tot in China. Doua familii au refuzat sa se mute din casele lor, care urmau sa fie daramate pentru a se face o autostrada. In final au acceptat pentru niste suma care li s-au parut corecte.

Foto: The Sun

GALERIE VIDEO! Cutremur cu magnitudinea de 7,3 in Japonia. Alerta de tsunami: Un prim val a lovit coasta de nord-est... Se ingroasa gluma. Premierul Australiei: "Vine sfarsitul lumii. Mayasii au avut dreptate"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x