Antena Căutare

150 de muncitori din China ameninta cu sinuciderea in masa

Mai multi muncitori de la o fabrica ce produce electronice pentru Microsoft au amenintat ca se sinucid din cauza conditiilor de munca, relateaza CNN.

Acestia au organizat un protest pentru ca urmau sa fie mutati din fabrica in care produceau jocuri video la o alta linie de productie. Reprezentantii companiei americane spun ca bunastarea angajatilor din fabricile in care isi produc electronicele este o prioritate.

Microsoft investigheaza acum informatia potrivit careia acestia au amenintat ca se sinucid in masa. Pana acum, nu s-a inregistrat nicio sinucidere, ci numai demisiile a 45 de angajati.

In 2010, la aceeasi fabrica a avut loc o serie de sinucideri. De atunci, compania organizeaza activitati recreationale pentru angajati, invita calugari budisti pentru a oferi asistenta spirituala si a creat o linie telefonica pentru cei care au nevoie de ajutor.

Foto: chinapost.com.tw

2012 - Anul conflictelor militare: Vezi HARTA celor mai fierbinţi locuri de pe Glob... "Liderul etern" Kim Jong-il, mumificat si expus pentru vesnicie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x