Antena Căutare

A adormit cu bebelușul în brațe, iar când s-a trezit a avut un șoc. ”Cel mai urât coșmar al fiecărui părinte”

A adormit alături de bebelușul de numai 4 săptămâni pe canapea, iar când s-a trezit a trăit un adevărat coșmar: micuțul a murit în brațele sale.

A adormit alături de bebelușul de numai 4 săptămâni pe canapea, iar când s-a trezit a trăit un adevărat coșmar: micuțul a murit în brațele sale.

David Hulley, un tată din Marea Britanie în vârstă de 25 de ani, a povestit că a adormit cu bebelușul său pe canapea, chiar după ce l-a hrănit.

Tragedia a venit două ore mai târziu, atunci când a încercat să-l trezească pe micuț și a realizat că acesta nu mai prezenta semne vitale. Medicii au intervenit, însă a fost prea târziu.

În urma mai multor investigații medicale, un medic legist a descris tragedia ca fiind ”cel mai urât coșmar al fiecărui părinte”, deoarece aceștia nu au putut stabili o cauză exactă care ar fi cauzat moartea copilului, potrivit Daily Mail.

Descoperire ULUITOARE. Una dintre cele mai TERIBILE BOLI ar putea DISPĂREA!... Protestele “vestelor galbene” din Franța nu se mai opresc! O tragedie fără margini s-a petrecut din cauza manifestanțilo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x