A avut ca temă să aibă grijă de un bebeluș-robot, dar finalul a fost tragic. Fata a început să urle după ajutor în mijlocul nopții

 
+2 click pentru
galerie

O adolescentă a trăit coșmarul vieții ei după ce a fost pusă să aibă grijă de un bebeluș-robot!  Aceasta temă părea absolut banală până în momentul în care eleva început să urle după ajutor. Ce a descoperit în mijlocul nopții

Prin intermediul rețelei de socializare Facebook, povestea elevei care a experimentat creșterea unui copil a devenit virală. Fata a trăit un episod dramatic din viața ei după ce a primit o temă banală în cadrul programului "Educație infantilă".
Această temă presupunea ca elevii să aibă grijă de un bebeluș-robot timp de câteva zile pentru a-și face o idee despre ce presupune creșterea unui copil și câte activități trebuie să facă mamele atunci când au un bebeluș.
Așa cum era de așteptat, tema de a avea grijă de un bebeluș, fie el robot, nu a fost deloc ușoară. 

Olivia Cole, în vârstă de 15 ani, credea că această temă îi va aduce o notă onorabilă fără a munci prea mult, mai ales că ea este sora mai mare a trei frățiori și considera că are destul de multă experiență. Cu toată experiența, Olivia a rămas șocată când a descoperit ce solicitant este să ai grijă de un copil.

Citește și: Elevii unei școli din București au avut parte de surpriza vieții, când au văzut cine se afla la catedră

Potrivit informațiilor oferite de mama ei, fata a devenit extrem de stresată și nervoasă din momentul în care a început să țină în brațe "bebelușul".
Aceste momente nu au rămas nepovestite pe Facebook, unde mama l-a prezentat public pe bebelușul-robot al fiicei sale: "Astăzi vi-l prezint pe Wiliam. El este bebelușul-robot de care Olivia trebuie să aibă grijă la o materie. Îl îngrijește de vineri seară, iar acum este epuizată. Ea este dispusă să renunțe în orice moment și chiar să-l arunce", a scris femeia alături de pozele care o înfățișează pe Olivia împreună cu bebelușul-robot.

Mama adolescentei povestește că de fiecare dată când voia să mănânce, Wiliam plângea și Olivia trebuia să se oprească din orice activitate pentru a-l îngriji. De multe ori se întâmpla ca aceasta să fie nevoită să își încălzească mâncarea chiar și de trei ori.

Momentul culminant a avut loc într-o noapte când ajunsese la capătul puterilor și cu toate acestea, Olivia nu se putea odihni din cauza beblușului. Atunci fata a clacat și a urlat după ajutor, solicitându-și mama: "Am ajuns în camera mea la ora trei dimineața, iar Olivia plângea în timp ce îi dădea biberonul. M-a implorat să o ajut. Tot ce își dorea era să doarmă câteva ore."
Mama Oliviei a mai povestit că fata nu a reușit să aibă grijă de bebeluș suficient cât să treacă testul, așa căîn curând va mai fi nevoie de un alt test în care să dovedească experiența acumulată.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI