Antena Căutare

A avut ca temă să aibă grijă de un bebeluș-robot, dar finalul a fost tragic. Fata a început să urle după ajutor în mijlocul nopții

O tânără a trăit coșmarul vieții ei după ce a fost pusă să aibă grijă de un bebeluș-robot!  Aceasta temă părea absolut banală până în momentul în care eleva început să urle după ajutor

O adolescentă a trăit coșmarul vieții ei după ce a fost pusă să aibă grijă de un bebeluș-robot! Aceasta temă părea absolut banală până în momentul în care eleva început să urle după ajutor. Ce a descoperit în mijlocul nopții

Prin intermediul rețelei de socializare Facebook, povestea elevei care a experimentat creșterea unui copil a devenit virală. Fata a trăit un episod dramatic din viața ei după ce a primit o temă banală în cadrul programului "Educație infantilă".
Această temă presupunea ca elevii să aibă grijă de un bebeluș-robot timp de câteva zile pentru a-și face o idee despre ce presupune creșterea unui copil și câte activități trebuie să facă mamele atunci când au un bebeluș.
Așa cum era de așteptat, tema de a avea grijă de un bebeluș, fie el robot, nu a fost deloc ușoară.

Olivia Cole, în vârstă de 15 ani, credea că această temă îi va aduce o notă onorabilă fără a munci prea mult, mai ales că ea este sora mai mare a trei frățiori și considera că are destul de multă experiență. Cu toată experiența, Olivia a rămas șocată când a descoperit ce solicitant este să ai grijă de un copil.

Citește și: Elevii unei școli din București au avut parte de surpriza vieții, când au văzut cine se afla la catedră

Potrivit informațiilor oferite de mama ei, fata a devenit extrem de stresată și nervoasă din momentul în care a început să țină în brațe "bebelușul".
Aceste momente nu au rămas nepovestite pe Facebook, unde mama l-a prezentat public pe bebelușul-robot al fiicei sale: "Astăzi vi-l prezint pe Wiliam. El este bebelușul-robot de care Olivia trebuie să aibă grijă la o materie. Îl îngrijește de vineri seară, iar acum este epuizată. Ea este dispusă să renunțe în orice moment și chiar să-l arunce", a scris femeia alături de pozele care o înfățișează pe Olivia împreună cu bebelușul-robot.

Mama adolescentei povestește că de fiecare dată când voia să mănânce, Wiliam plângea și Olivia trebuia să se oprească din orice activitate pentru a-l îngriji. De multe ori se întâmpla ca aceasta să fie nevoită să își încălzească mâncarea chiar și de trei ori.

Momentul culminant a avut loc într-o noapte când ajunsese la capătul puterilor și cu toate acestea, Olivia nu se putea odihni din cauza beblușului. Atunci fata a clacat și a urlat după ajutor, solicitându-și mama: "Am ajuns în camera mea la ora trei dimineața, iar Olivia plângea în timp ce îi dădea biberonul. M-a implorat să o ajut. Tot ce își dorea era să doarmă câteva ore."
Mama Oliviei a mai povestit că fata nu a reușit să aibă grijă de bebeluș suficient cât să treacă testul, așa căîn curând va mai fi nevoie de un alt test în care să dovedească experiența acumulată.

A avut ca temă să aibă grijă de un bebeluș-robot, dar finalul a fost tragic. Fata a început să urle după ajutor în mijlocul nopții

Un înger printre oameni! Și-a făcut bagajul și a bătut cale lungă ca să salveze o fetiță. „Eram sigură că va muri. Acum ... Lovitura anunțată de Theresa May! Ce se întâmplă cu ieșirea Marii Britanii din UE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x