Antena Căutare

O tânără care a crezut că are o simplă mahmureală a suferit un șoc atunci când a ajuns la medic. „Mama a luat-o razna când a auzit!”

Tânăra, Amber Scott, în vârstă de 21 de ani, din Ballymena, Irlanda de Nord, s-a plâns doctorilor de dureri severe de stomac, timp de doi ani, înainte de a primi diagnosticul tulburător, în martie 2019.

O tânără care a crezut că are o simplă mahmureală a suferit un șoc atunci când a ajuns la medic. „Mama a luat-o razna când a auzit!”
O tânără care a crezut că suferă de o simplă mahmureală a suferit un șoc atunci când a ajuns la medic.

Diagnosticul i-a fost pus după ce ea a ajuns la un medic crezând că este mahmură, în urma unei nopți de distracție, cu ocazia zilei Sfântului Patrick.

Amber Scott suferea, de fapt, de o tumoare neuroendocrină – ce afectează celulele ce eliberează hormone în sistemul circulator.

Acum, tânăra crede că dacă nu ar fi avut o durere de apendice, pe care ea a pus-o, inițial, pe seama nopții în care a consumat alcool, nu ar fi descoperit că are cancer decât în fază terminală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am 27 de ani și mor de cancer. Îmi mai doresc un singur lucru, pentru cei doi copii ai mei”. Ce plan emoționant și-a făcut o mamă tânără, înainte de moarte!

Inițial, și medicii au crezut că tânăra era foarte mahmură sau că ar fi avut o infecție urinară. Apoi, au descoperit că, de fapt, aveau de-a face cu un caz de peritonită.

„Imediat ce ne-au spus că aveam o tumoare în apendice, mama a luat-o razna! Nu am putut accepta informația și nici nu am plâns. Am fost șocată, dar peritonita a fost și salvarea vieții mele. Altfel, poate că nu aș fi descoperit cancerul”, a mai spus Amber Scott.

O jurnalistă a aflat că are cancer, după ce a primit un mesaj de la un telespectator. „Acestea au fost semnele pe care le-a văzut la mine!”

Pentru ea, totul s-a terminat cu bine în mai 2019, după o perație de apendicită și încă una prin care a fost eliminat ce mai rămăsese din tumoră, la nivelul abdomenului inferior.

Tânăra povestește acum că întregul episod a început să o afecteze emoțional abia după ce s-a încheiat și că a ajutat-o foarte mult să își revină faptul că i-a fost făcută cunoștință cu o altă tânără care a suferit exact de același tip rar de cancer.

„Tati și-a dat viața pentru noi! Este eroul nostru!”. Un tată a murit după ce și-a salvat copiii! Soția lui, declarație ... Grecia anunță noi măsuri după explozia de cazuri de coronavirus. Zonele în care măștile de protecție vor fi obligatorii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x