O jurnalistă a aflat că are cancer, după ce a primit un mesaj de la un telespectator. „Acestea au fost semnele pe care le-a văzut la mine!”

O jurnalistă din Statele Unite ale Americii a aflat că are cancer, după ce a primit un mesaj de la un telespectator care i-a spus că a văzut la ea unele semne ale bolii.

O jurnalistă a aflat că are cancer, după ce a primit un mesaj de la un telespectator. „A văzut aceste semne la mine!”

Jurnalista a primit un email cu sfatul să facă un control la tiroidă, mesajul fiind trimis de către un telespectator care a avut simptome asemănătoare şi a fost diagnosticat cu cancer. Presupunerea s-a adeverit.

Victoria Price, de la WFLA News din Florida, a primit un e-mail din partea unui telespectator îngrijorat. În mesaj era sfătuită să meargă să-şi facă un control la tiroidă. Telespectatorul îi spunea că a avut nişte umflături asemănăroare pe gât şi, în cazul lui, a fost vorba de cancer, potrivit Mediafax.

O jurnalistă a aflat că are cancer, după ce a primit un mesaj de la un telespectator. „Acestea au fost semnele pe care le-a văzut la mine!”

Victoria Price

Alimente ce pot declanșa boli cardiovasculare, diabet și cancer, în România! Lege pentru limitarea substanțelor nocive, adoptată!

Intrigată de mesaj, Victoria a mers la control, iar rezultatul a fost, într-adevăr, cancer la tiroidă. „Se pare că am cancer. Și îi datorez descoperirea lui la timp unuia dintre minunații telespectatori ai WFLA”, a scris ea, pe o rețea de socializare.

„Vă rog, vreau la spital, să nu moară și mami, la fel ca tati! Am 12 ani și am COVID-19. Mami are cancer”. Ariana, din Oradea, lecție pentru români!

„Dacă simţi ceva ciudat, dar eşti tânăr şi te crezi invincibil, nu eşti. Şi dacă cineva îţi spune să mergi la un control, probabil ar trebui s-o faci”, a spus ea.

Din fericire pentru jurnalistă, cancerul este într-o formă incipientă şi problema poate fi rezolvată chirurgical. Medicul i-a spus că a venit la timp şi că nodulii nu au apucat să se dezvolte.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri