„Am 27 de ani și mor de cancer. Îmi mai doresc un singur lucru, pentru cei doi copii ai mei”. Ce plan emoționant și-a făcut o mamă tânără, înainte de moarte!

O tânără mamă din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, bolnavă de cancer în fază terminală, a dezvăluit ce plan emoționant are, înainte de a muri, pentru cei doi fii ai ei.

„Am 27 de ani și mor de cancer. Îmi mai doresc un singur lucru, pentru cei doi copii ai mei”. O mamă tânără, plan emoționant, înainte de moarte!

Tânăra, Megan Scotcher, în vârstă de 27 de ani, a fost diagnosticată cu cancer de patru ori, iar organele ei vitale nu ar mai suporta încă o rundă de chimioterapie.

În iulie, tânăra din Surrey, Regatul Unit, a aflat de la medici că are șapte tumori în plămâni.

Dacă ar opera-o, calitatea vieții ei s-ar reduce considerabil, așa că medicii au sfătuit-o să nu aleagă această variantă, cancerul ei fiind în fază terminală.

„Aștept următoarea programare la medic ca să vorbesc despre asta. Sunt absolut devastată – mai mult pentru copiii mei. Cu cel mai mic este destul de dificil, pentru că el nu ar putea înțelege cu adevărat.

În ceea ce îl privește pe cel mai mare – el știe că nu sunt bine, dar momentan nu realizează exact ce înseamnă asta”, a spus tânăra mamă.

O jurnalistă a aflat că are cancer, după ce a primit un mesaj de la un telespectator. „Acestea au fost semnele pe care le-a văzut la mine!”

După ce a aflat vestea tulburătoare, tatăl copiilor lui Megan a deschis o pagină pe site-ul de donașii GoFundMe, pe numele ei. Donațiile sunt cerute pentru ca Megan și copiii ei să poată petrece minunate împreună, astfel încât cei doi băieți să rămână cu amintiri frumoase cu mama lor.

Megan a fost uimită de reacția oamenilor. Deși obiectivul a fost stabilit la 500 de lire sterline, s-au strâns deja 8.000 de lire sterline.

„Este incredibil! Nu pot să cred cât de generoși pot fi oamenii! Este uluitor! Ne-am orientat către niște cabine frumoase și alte locuri unde am putea merge cu băieții și cu bicicletele. Am crea câteva amintiri foarte frumoase cu ei”, a spus tânăra.

„Vă rog, vreau la spital, să nu moară și mami, la fel ca tati! Am 12 ani și am COVID-19. Mami are cancer”. Ariana, din Oradea, lecție pentru români!​

Megan s-a luptat cu cancerul încă de la vârsta de 14 ani, când a fost diagnosticată pentru prima oară cu o formă de cancer osos - osteosarcom.

După ce și-a rupt piciorul într-o vacanță, Megan a făcut o radiografie pe care nu s-au văzut complicații durabile. Însă, după câteva luni, a început să slăbească mult și nu putea merge, din cauza durerii.

Citește și
petrică-cercel-fiul-lui-ionuț-cercel
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
Ionuț Cercel, fiul lui Petrică Cercel, mesaj emoționant la aproape două luni de la moartea tatălui său: "Până în ultimul moment"
anamaria-prodan-colaj
Anamaria Prodan, câștig de cauză la CNCD, împotriva lui Gigi Becali. Ce plângere a făcut impresara
Anamaria Prodan, câștig de cauză la CNCD, împotriva lui Gigi Becali. Ce plângere a făcut impresara
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez la un eveniment imbracati in alb
Cristiano Ronaldo va fi tată de gemeni. Fotbalistul și Georgina Rodriguez așteaptă pe lume doi copii. Cum au făcut anunțul
Cristiano Ronaldo va fi tată de gemeni. Fotbalistul și Georgina Rodriguez așteaptă pe lume doi copii. Cum au făcut anunțul
Mai multe articole

Apoi, medicii au descoperit că Megan avea o tumoare de mărimea unui pumn la nivelul genunchiului.

Megan încă nu știe cât mai are de trăit alături de băieții ei, dar plănuiește să îl folosească pentru a le lăsa amintiri frumoase.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri