Antena Căutare

A murit bărbatul care și-a dat foc în apropiere de Casa Alba! Medicii n-au putut face nimic pentru el

Bărbatul care și-a dat foc miercuri, în apropiere de Casa Albă, a murit în spital, la câteva ore de la incidentul teribil. 

Bărbatul care și-a dat foc miercuri, în apropiere de Casa Albă, a murit în spital, la câteva ore de la incidentul teribil.

Bărbatul s-a autoincendiat miercuri, la 12:20 (19:20, ora României), în parcul din zona The Ellipse, la sud de curtea Casei Albe, în centrul oraşului Washington. În ciuda faptului că a fost dus de urgență la spital, rănile sale au fost mult prea grave pentru a mai putea fi salvat.

Citește și: Și-a dat foc și apoi s-a plimbat calm în fața Casei Albe! Momentul a fost filmat! Atenție, imagini tulburătoare! – Video

”Un bărbat s-a autoincendiat în zona The Ellipse, la intersecţia străzilor 15 şi Constituţiei; personal din cadrul Secret Service se află la locul incidentului şi oferă primul-ajutor”, comunica miercuri Serviciul american pentru protecţie, potrivit Fox News.

Citește și: Președintele Donald Trump a ajuns la Casa Albă

Arnav Gupta, în vârstă de 33 de ani, a murit la câteva ore după ce și-a dat foc, pe patul de spital. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a recurs la gestul extrem.

Momentul în care s-a produs tragedia de pe Dunăre, la Budapesta! Șapte turiști au murit, alte zeci sunt dați dispăruți... Cântărea cât un măr la naștere! Cel mai mic copil din lume a sfidat moartea, dar şi toate prognosticurile specialiştilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x