Antena Căutare

A murit doctorul care a lansat primul avertisment de coronavirus! Virusul letal l-a răpus

Li Wenliang, doctorul care a lansat primul avertisment legat de noua formă de coronavirus s-a stins din viață pe patul de spital, după ce a contactat virusul letal.

A murit doctorul care a lansat primul avertisment de coronavirus! Virusul letal l-a răpus
A murit doctorul care a lansat primul avertisment de coronavirus!

Li Wenliang, medicul care a încercat să emită primul avertisment legat de noua formă a coronavirusului s-a stins din viață pe patul de spital. Potrivit presei internaționale, doctorul a contactat virusul în timp ce lucra în Spitalul Central Wuhan, acolo unde au fost tratați mii de pacienți până acum.

Doctorul a povestit totul despre coronavirus și despre simptomele sale, într-un fel de jurnal pe care l-a ținut în timp ce profesa în spitalul în care veneau zilnic sute de pacienți infectați. Acesta a aflat că suferă de coronavirus pe 30 ianuarie, însă primele simptome i s-au instalat pe 10 ianuarie, atunci când a început să tușească, să aibă febră și să se simtă extrem de rău.

Cetăţenii din Wuhan trebuie să raporteze zilnic temperatura corporală, altfel intervine poliţia... MAE: Până la acest moment nu au fost identificaţi cetăţeni români printre cele 61 de persoane pentru care a fost confirm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x