Antena Căutare

Atenție, părinți! Un bebeluș a murit, după ce s-a jucat cu un obiect banal. Toți îl avem în casă

O fetiță de doar un an și patru luni și-a pierdut viața în cel mai stupid și tragic mod. Nesupravegheat, preț de câteva clipe, cea mică s-a jucat cu sfoara de acționare a jaluzelelor verticale din camera ei, iar acest lucru i-a fost fatal.

O fetiță de doar un an și patru luni și-a pierdut viața în cel mai stupid și tragic mod. Nesupravegheat, preț de câteva clipe, cea mică s-a jucat cu sfoara de acționare a jaluzelelor verticale din camera ei, iar acest lucru i-a fost fatal.

Din nefericire, și-a așezat sfoara în jurul gâtului, ca pe un lănțișor, dar a căzut, iar acesta a strangulat-o, scrie metro.co.uk. Copila a fost găsită, mai târziu, de bunica ei, care a încercat disperată să o readucă la viață.

Medicii îi avertizează pe părinți să dea jos aceste jaluzele sau să modifice sforile de susținere și acționare a lor astfel încât cei mici să nu poată ajunge la ele.

Alunecările de teren din China fac ravagii! Opt morți, 19 dispăruți și case îngropate la o adâncime de 15 metri... A născut și a început să se micșoreze. O femeie a ajuns la dimensiunile unui bebeluș și trăiește un adevărat calvar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x