Antena Căutare

Accident CUMPLIT: Șapte persoane au ars de vii pe autostrada din Ungaria în urma unei ciocniri violente cu o mașină de mare tonaj

Șapte persoane și-au găsit sfârșitul arzând de vii în propriile mașini în urma unui accident de proporții catastrofale provocat de impactul cu un TIR.

Tragedia s-a petrecut luni dimineaţa, în jurul orei 2.30, pe Autostrada M5 din Ungaria, când, un TIR înmatriculat în Serbia, care se îndrepta spre Budapesta, dinspre graniţă, din motive încă neelucidate, a rupt parapetul autostrăzii M5 şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit de două maşini care circualu regulamentar.

În timpul intervenţiei pompierilor, autostrada a fost închisă, pe ambele direcţii de mers.

Cele două maşini au luat foc, la fel şi TIR-ul. Toate cele şapte persoanele aflate în maşinile mici ars de vii, însă şoferul camionului a scăpat nevătămat.


Cele două maşini mici nu ar fi fost înmatriculate în Ungaria. Deocamdată nici poliţia nu a transmis alte informaţii legate de persoanele decedate.

Vânzătorul unui magazin de telefoane a avut parte de un client neașteptat! O căprioară i-a devastat în câteva minute tot... Peronistul Alberto Fernandez obţine o victorie în primul tur al alegerilor prezidenţiale argentiniene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x