Antena Căutare

Aeronavele militare israeliene au fost consemnate la sol dupa tragedia din Romania

Aeronavele militare au fost consemnate la sol de catre fortele aeriene israeliene, in urma accidentului din Romania. Toate zborurile de antrenament au fost anulate, informeaza Jerusalem Post.

"Este important sa ne oprim si sa ne gandim la familii
si la militarii disparuti", a declarat generalul de brigada Nimrod Shefer, comandantul adjunct al fortelor aeriene israeliene (IAF).

Oficialul a adaugat ca IAF a hotarat sa incheie exercitiul Blue Sky 2010 desfasurat in colaborare cu fortele aeriene romane, marti. Militarii israelieni aflati in Romania urmeaza sa fie repatriati miercuri.

Potrivit lui Shefer, echipajul aflat la bordul elicopterului prabusit luni era unul dintre cele mai experimentate. "Era unul dintre cele mai bune echipaje pe care le-am fi putut avea acolo. Aveau multa experienta", a explicat comandantul.
Un elicopter apartinand fortelor aeriene israeliene s-a prabusit, luni dupa-amiaza, la granita dintre judetele Brasov si Dambovita. Elicopterul facea parte dintr-o misiune de pregatire. Sase ofiteri israelieni, aflati la bord, si un ofiter roman au murit.

Foto: Intact Images
SUA: Sute de oameni evacuati din cauza unui incendiu devastator... Un roman din UK a strans 1 200 de lire sterline pentru sinistrati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x