Antena Căutare

Alerta cu bomba in centrul Londrei: Mai multe strazi, inchise!

Alerta cu bomba in centrul Londrei. Fortele de ordine au intrat in alerta ca urmare a unei amenintari cu bomba trimise de dizidentii republicani irlandezi, care au anuntat ca a fost amplasat un dispozitiv explozibil in vecinatatea palatului Buckingham.

Politistii au efectuat o explozie controlata a unui pachet suspect, care a fost gasit la cativa metri de Piata Trafalgar, scrie London Evening Standard.

Conform The Independent, mai multe strazi din centrul Londrei au fost inchise circulatiei pentru a se permite desfasurarea operatiunilor politistilor londonezi.

Scotland Yard a confirmat amenintarea, dar a comunicat ca nu a fost specificat locul sau momentul in care va exploda. Londonezii sunt instruiti sa isi vada de afacerile cotidiene, dar sa fie foarte atenti si sa apeleze cu incredere linia speciala pentru terorism sau numarul de urgenta.

Nivelul de amenintare in ceea ce priveste terorismul irlandez a ramas la "substantial", dupa ce a fost ridicat de ka "moderat" in luna septembrie. Nivelul este, totusi, mai mic decat nivelul general de alerta privind terorismul international care ramane la "sever".

Amenintarea vine in ajunul vizitei reginei Elisabeta II in Irlanda.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages / EPA

Sondaj: 59% dintre americani l-ar vota pe Obama pentru un al doilea mandat... VIDEO! Naveta spatiala Endeavour va zbura pentru ultima oara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x