Antena Căutare

O elevă de 14 ani a murit după ce i-a explodat telefonul mobil! Greșeala imensă ce a costat-o viața! Când au văzut-o, medicii au fost îngroziți!

O elevă în vârstă de 14 ani din Kazakhstan a murit după ce i-a explodat telefonul mobil. Copila a făcut o greșeală imensă ce a costat-o viața.

O elevă în vârstă de 14 ani din Kazahstan a murit după ce i-a explodat telefonul mobil. Copila a făcut o greșeală imensă ce a costat-o viața.

Eleva, Alua Asetkyzy Abzalbek, s-a gândit să meargă la culcare ascultând muzică la telefonul ei mobil. În dimineața următoare, a fost găsită fără viață.

Bateria telefonului ei mobil explodase lângă capul ei, iar copila ar fi murit imediat. Medicii care au fost chemați de familia ei nu au mai putut face nimic altceva decât să declare decesul.

O elevă de 14 ani a murit după ce i-a explodat telefonul mobil! Greșeala imensă ce a costat-o viața! Când au văzut-o, medicii au fost îngroziți!

Medicii legiști au confirmat ulterior faptul că telefonul mobil al adolescentei a explodat în primele ore ale dimineții, după ce s-a supraîncălzit, deoarece rămăsese la încărcat.

Nu a fost dezvăluită compania telefonului mobil ce a explodat, provocând decesul adolescentei.

„Încă nu pot să cred. Ai fost cea mai bună prietenă. Am crescut împreună. Îmi este atât de greu fără tine! Îmi lipsești atât de mult! M-ai lăsat singură pentru totdeauna”, a scris pe internet cea mai bună prietenă a adolescentei, Ayazhan Dolasheva, în vârstă de 15 ani.

Clipe de groază pentru o mamă. A fost bătută, cu pumnii și picioarele, de un grup de studente la Medicină, în timp ce îș... ”Nimeni nu ştie cu adevărat” cât ar costa Marea Britanie un Brexit fără acord (”no deal”), afirmă ministrul Finanţelor S...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x