Antena Căutare

Arabia Saudita: O femeie a fost decapitata, dupa ce fusese condamnata la moarte pentru vrajitorie

Ministerul de Interne din Arabia Saudita a anuntat luni executia, prin decapitare, a unei femei acuzate de vrajitorie, o practica strict interzisa in tarile islamice, implicit in Arabia Saudita, recunoscuta pentru strictetea legilor si pedepsele dure aplicate.

Potrivit unui cotidian saudit care apare la Londra, Al-Hayat, seful politiei religioase saudite, care a efectuat arestarea in aprilie 2009, Abdullah al-Mohsen a declarat ca femeia cerea 800 de dolari de la cei pe care ii convingea ca, gratie puterilor sale magice, ii poate vindeca.


Aceasta decapitare ridica numarul executiilor la 73, inregistrate incepand cu ianuarie, in aceasta tara.

Vrajitoria este o practica strict interzisa in tarile islamice, Arabia Saudita fiind recunoscuta pentru strictetea legilor si pedepsele dure.

Amnesty International a indicat, in septembrie, ca numarul executiilor a crescut alarmant. O organizatie pentru apararea drepturilor omului arata ca pe lista condamnatilor la moarte sunt 140 de persoane care asteapta executarea sentintei. 27 de persoane au fost executate in 2010 in aceasta tara ultra-conservatoare, 67 in 2009 si 102 in 2008.

Traian Basescu, catre romanii din Turcia: Realitatea din Romania este diferita de cea prezentata de presa... Vaclav Havel, inca disident in Cehia, la 75 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x