Antena Căutare

Are 17 ani și ar putea primi închisoare pe viață. Jesse și-a împușcat tatăl și a tras în mai mulți elevi. „Cred că voi putea ucide în jur de 50-60 de copii”

Un adolescent în vârstă de 17 ani ar putea fi condamnat la închisoare pe viață, după ce și-a împușcat tatăl, dar și un copil care a decedat din cauza rănilor.

Are 17 ani și ar putea primi închisoare pe viață. Jesse și-a împușcat tatăl și a tras în mai mulți elevi. „Cred că voi putea ucide în jur de 50-60 de copii”
Jesse Osborne

La vârsta de doar 14 ani, în anul 2016, Jesse Osborne și-a împușcat tatăl, a furat camionul acestuia și a mers la o școală primară unde a început să tragă în mai mulți elevi nevinovați. Gloanțele l-au lovit pe un copil, care a decedat din cauza rănilor.

În decembrie 2018, tânărul și-a recunoscut vina, iar autoritățile au hotărât că acesta are discernământ și poate fi judecat ca un adult.

Procurorii care se ocupă de caz cer ca Jesse să fie închis pe viață, însă cel mai probabil acesta ar putea primi o sentință de 30 de ani de închisoare, fără posibilitatea eliberării condiționate. Însă, judecătorii trebuie să decidă nivelul de maturitate al tânărului la momentul crimei, circumstanțele acesteia, mediul de acasă, dar și șansa tânărului la reabilitare.

Jesse, la vârsta de 14 ani, s-a alăturat unui pagini de pe o rețea de socializare, unde s-a lăudat cu planul său de a ucide 50-60 de copii. „Cred că voi putea ucide în jur de 50 sau 60, iar dacă am noroc, 150”, a scris acesta. A menţionat faptul că a ales ca ţintă o şcoală primară, nu una generală păzită de „o mulţime de poliţişti”.

Tânărul și-a împușcat tatăl în ceafă trăgând de trei ori, și-a pupat iepurele, dar și restul animalelor, a furat camioneta tatălui și a plecat spre o școală primară din apropiere, unde a tras în copiii aflați în pauză. În ploaia de gloanțe a reușit să rănească grav un elev, care a decedat trei zile mai târziu. După ce l-a împușcat, acesta a aruncat arma repetând faptul că îi pare rău, mai mult i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru că arma s-a blocat.

„Spuneţi-mi vă rog că n-a murit nimeni. A murit cineva?”, a întrebat acesta.

Jesse învăța acasă și a mărturisit anchetatorilor faptul că a fost hărțuit în permanență de către colegii din școala. „Nimeni nu mă place. Şi nu m-a plăcut vreodată. Nu ştiu de ce. Am fost hărţuit la toate şcolile la care am fost”

Imagini tulburătoare! Apa unui râu s-a transformat în sânge! Motivul este uluitor! Autoritățile au intervenit de urgență... Tensiuni în Familia Regală din Marea Britanie. Prințul Harry și Meghan Markle nu vor petrece Crăciunul cu Regina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x