Antena Căutare

Armistitiu intre Hamas si Israel, incepand cu ora 21. Anuntul a fost facut de Hillary Clinton

Israelul si miscarea islamista Hamas au ajuns la un acord pentru incetarea ostilitatilor incepand cu ora 21.00 (21.00, ora Romaniei), informeaza CNN.

Armistitiu intre Hamas si Israel, incepand cu ora 21. Anuntul a fost facut de Hillary Clinton
| globalmilitaryreview.blogspot.com

Anuntul a fost facut, intr-o conferinta de presa organizata la Cairo, de secretarul de Stat american, Hillary Clinton, si de ministrul egiptean de Externe, Mohamed Kamel Amr.

Potrivit site-ului Ynetnews, premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a discutat cu presedintele Statelor Unite, Barack Obama, acceptand recomandarea acestuia de a da o sansa planului mediat de Egipt pentru suspendarea operatiunilor in Fasia Gaza.

Acordul de incetare a focului intervine in a opta zi a Operatiunii israeliene "Pilon de Aparare", care a constat in raiduri aeriene si tiruri de artilerie vizand pozitii ale miscarii Hamas din Fasia Gaza. Combatantii Hamas au lansat aproximativ 1.000 de rachete spre teritoriul israelian, provocand moartea a cinci persoane - patru civili si un militar. In Fasia Gaza, bilantul victimelor raidurilor israeliene este de cel putin 120 de morti.

sursa: Income Magazine

foto: globalmilitaryreview.blogspot.com

UPDATE! Brigazile Martirilor al-Aqsa, provenind din miscarea Fatah, ar fi revendicat atacul din Tel Aviv... Ecosistemul Dunarii, in pericol dupa scufundarea unei nave care transporta carburant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x