Antena Căutare

Așa arată dragostea! Și-a petrecut nopți întregi la căpătâiul câinelui său aflat pe patul de spital, fără să ceră ceva. „Este atât de simplu, dar atât de complex. Este uman.”

Suntem obișnuiți să credem că animalele sunt făcute pentru a ne sluji la muncile zilnice sau pentru a fi sursa noastră de hrană sau de divertisment. Le chinuim, le exploatăm, le schingiuim și le mâncăm, și noi, ironic, ne considerăm FIINȚE UMANE.

Suntem obișnuiți să credem că animalele sunt făcute pentru a ne sluji la muncile zilnice sau pentru a fi sursa noastră de hrană sau de divertisment. Le chinuim, le exploatăm, le schingiuim și le mâncăm, și noi, ironic, ne considerăm FIINȚE UMANE. Ceea ce trece de orice fire pământească este dragostea profundă pentru o necuvântătoare.

Acesta este și cazul acestui băiețel care a stat la căpătâiul animalului său grav bolnav care se afla într-un spital veterinar. Nu s-a desprins de lângă el, deși, confortabil îi era să doarmă în patul său.

Câinele s-a îmbolnăvit şi a trebuit operat de urgenţă. Toate au mers ca pe roate, dar a necesitat ca pe întreaga perioadă de recuperare să rămână la veterinar. Micuțul proprietar a ales să-i fie alături, din dragoste, nu din obligație!

Întâmplarea a fost postată pe rețelele de socializare de către o publicație străină, Sudestada, alături de acest mesaj:

„Poate sunt oameni care nu ştiu cu adevărat ce înseamnă să fii copil şi să ai un animal de companie. Poate că este cineva acolo care nu ştie ce înseamnă să stai toată noaptea la veterinar, deoarece câinele tău a suferit o intervenţie chirurgicală şi este speriat. Poate că există şi persoane care nu identifică dragostea din spatele acestei imagini, iubirea prietenilor cu patru picioare, loialitatea faţă de o altă fiinţă vie care aproape se identifică cu tine. Băiatul acesta a înţeles totul: faptul că există momente când trebuie să fii responsabil şi să-ţi arăţi compasiunea. Este atât de simplu, dar atât de complex. Este uman.”

Un bebeluș a fost împușcat mortal de patru ori în mașina în care se afla și mama. Aceasta a văzut starea copilului abia ... Comisia Europeană publică Rapoartele MCV pentru România şi Bulgaria/ Europarlamentarul Dragoş Tudorache: Bulgaria scapă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x