Antena Căutare

Video! O femeie nervoasă își pedepsește iubitul, făcându-i praf și pulbere BMW-ul. Care este reacția acestuia

Acesta este momentul șocant, când o femeie furioasă a făcut bucățele mașina de 30.000 de lire a prietenului. În urma unor discuții pe anumite forumuri, reieșea că aceasta era deranjată de partenerul ei și aceasta a fost forma ei de răzbunare. Ea a folosit p bară din metal dintr-un cadru de pat pentru a lovi cu putere parbrizul mașinii BMW Seria 3.

Video șocant! O femeie este surprinsă de vecini cum face zob BMW-ul iubitului de 35,000 de euro după o ceartă aprinsă cu acesta! Care este reacția bărbatului atunci când își vede partenera distrugându-i mașina cu o bară metalică

Acesta este momentul șocant, când o femeie furioasă a făcut bucățele mașina de 30.000 de lire a prietenului. În urma unor discuții pe anumite forumuri, reieșea că aceasta era deranjată de partenerul ei și aceasta a fost forma ei de răzbunare. Ea a folosit p bară din metal dintr-un cadru de pat pentru a lovi cu putere parbrizul mașinii BMW Seria 3.

Trei găuri mari au străpuns parbrizul, care costă aproximativ £ 200 pentru a fi înlocuit.

Femeia nu se oprește aici, ea continuă să înconjoare mașina, lovind în faruri, stopuri și distrugând capota, pe măsură ce vecinii șocați o priveau de la geam.

Femeia a distrus, de asemenea, ambele oglinzi laterale cu daună totale, reparații care ar putea costa mii de lire. Julie Whitley a spus pe Facebook: "Arată ca o doamnă cu o bară în mână''
Atacul pare că a fost planificat, pentru că o altă femeie cu mașina staționată puțin departe, păzea terenul pentru a putea anunța în caz de primejdie.

După acest gest necugetata, cele două femei au lăsat mașina în paragină și au pornit la drum, fără a lăsa urme la fața locului.

Date fiind circumstanțele în care s-a produs atacul, era imposibil ca femeia să nu fie observată și filmată de un vecin sau apropiat al bărbatului.
În urma postării videoclipului, s-a aflat că bărbatul se afla în casa, dar acesta nu a venit să-și înfrunte fosta parteneră.
Dacă unii dintre internauți a găsit haioasă aceste reacții necontrolate, multe persoane au catalogat ca un gest nepotrivit și lipsit de feminitate și tact.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6639269/Scorned-woman-destroys-partners-30-000-BMW-metal-BED-POST-upset-her.html#v-6405290772386919972

Ultimele clipe ale lui Julen, băiețelul căzut într-un put de 100 de metri au fost înfiorătoare! Rezultatele autopsiei au... (VIDEO) Un bărbat a intrat în plin într-o mulțime de oameni. Poliția îl caută în toată țara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x