Antena Căutare

BREAKING NEWS: Atac armat în Statele Unite! Sunt deja oameni morți și mulți răniți!

CNN informează că patru persoane au murit în urma unui atac armat în orașul american Pittsburg, aflat în statul Pennsylvania. 

CNN informează că patru persoane au murit în urma unui atac armat în orașul american Pittsburg, aflat în statul Pennsylvania.

Un bărbat ar fi deschis focul într-o sinagogă, în timpul slujbei.

Alte surse anunță că numărul victimelor ar fi de opt.

Vom reveni cu detalii.

LATER EDIT:

Cel puţin patru persoane au murit într-un atac armat în apropiere de o sinagogă în Pittsburgh, SUA, scrie globalnews.

Departamentul pentru Siguranţa Publică din Pittsburgh a anunţat că are loc un atac armat la intersecţia Wilkins – Shady, unde este situată sinagoga.

Postul de televiziune afiliat CBS, KDKA-TV, a informat că există o prezenţă serioasă a poliţiei în cartierul Squirrel Hill.

Universitatea Mellon Carnegie a trimis un mesaj text prin care a alertat persoanele de operaţiunile poliţiei din zona Wilkins – Shady, conform Pittsburgh Post-Gazette.

Imaginile televiziunilor de la locaţie arată mai multe echipaje de poliţie prezente la sinagogă, care se descrie ca fiind o biserică tradiţională, progresistă şi adeptă a egalitarismului.

Poliţia a informat KDKA-TV că există „mai multe victime” şi a făcut apel către locuitorii din zonă să rămână în case şi să îşi ţină uşile închise.

KDKA-TV a informat că singagoga era plină pentru slujba de sâmbătă iar atacatorul a tras în poliţiştii care au ajuns la faţa locului. Cel puţin patru persoane au murit.

O româncă, condamnată alături de iubitul ei în Regatul Unit pentru SCLAVIE MODERNĂ... Un avion cu 189 de pasageri, între care doi bebeluși și un copil, s-a prăbușit în Indonezia! Nu se știe dacă există supr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x