Antena Căutare

Atentat la viata presedintelui SUA? Barbat inarmat, arestat in apropierea Air Force One

Autoritatile din SUA sunt in alerta, dupa ce un barbat inarmat a fost retinut intr-un aeroport din statul North Carolina in apropierea avionului prezidential. Presedintele Barack Obama se imbarca in aeronava Air Force One, in momentul in care barbatul inarmat a fost retinut.

Potrivit Sky News, Joseph McVey, in varsta de 23 de ani, a fost imobilizat in timp ce iesea dintr-o masina inchiriata la terminalul de unde urma sa plece presedintele. Barbatul a fost plasat in arest preventiv, iar in prezent se afla in inchisoare.

Se pare ca masina lui McVey era dotata cu girofar precum vehiculele politiei. Suspectul nu este, insa, membru al fortelor de ordine. Autoritatile americane au demarat o ancheta pentru a elucida acest caz.

Incidentul s-a petrecut dupa ce presedintele Obama a participat la o ceremonie in memoria a 29 de mineri care au murit la 5 aprilie din cauza unei explozii produsa intr-o mina de carbune.

Cutremur de 6,9 pe scara Richter, in Taiwan... Dreapta domina alegerile din Ungaria: Fidesz, doua treimi din Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x