Antena Căutare

Au fost găsiți morți și îmbrățișați în pat. Formau un cuplu perfect și se iubeau nebunește! Ce s-a întâmplat

Doi tineri care se iubeau nebunește și formau un cuplu ,,de invidiat''au fost descoperiți morți și îmbrățișați în locuința tinerei. 

Doi tineri care se iubeau nebunește și formau un cuplu perfect au fost descoperiți morți și îmbrățișați în patul tinerei. Mesajul transmis de tatăl tinerei este sfâșietor:

Michelle Avila, în vârstă de 24 de ani, și Christian Kent, în vârstă de 20 de ani, din California, erau numiți de prietenii lor „Romeo și Julieta” pentru relația lor considerată „perfectă”, conform The Sun.

Au fost găsiți morți și îmbrățișați în pat. Formau un cuplu perfect și se iubeau nebunește! Ce s-a întâmplat

Cuplul a fost găsit fără suflare pe data de 15 octombrie, după ce, cu o seară înainte, participaseră la o petrecere unde nu consumaseră prea mult alcool pentru că erau răciți. Prietenii, părinții și rudele au fost șocate la aflarea veștii pentru că totul părea perfect în relația lor.
Tatăl povestește că i-a găsit întinși în pat și îmbrățișați „Doi copii frumoși. Erau ca Romeo și Julieta. Au murit îmbrățișați”.

În ciuda perfecțiunii de care dădeau dovadă, au fost emise mai multe ipoteze care ar fi putut explica modul în care tinerii au ales să moară împreună. Cel mai probabil, însă, este vorba de o supradoză care le-a adus moartea în același timp.
Explicațiile ar putea fi că înfruntau probleme în cuplu pe care nu au fost capabili să le rezolve, fie se iubeau prea mult și au vrut să își grăbească moartea, pentru a pleca împreună spre lumea cealaltă. Mai există o variantă, care ar putea fi cea mai plauzibilă, că aceștia au depășit doza de substanțe etnobotanice, fără a fi conștienți de ceea ce li se putea întâmpla.

Michelle Avilla era o studentă exemplară și avea un job part-time la o cafenea. Ea își dorea să devină jurnalistă, primind chiar o scrisoare la fostul președinte George W. Bush în care îi aprecia realizările.
Michelle mai avea un job de fotomodel petrecându-și ultimii ani călătorind prin lume. Cei doi s-au cunoscut la cafeneaua la care fata lucra și s-au îndrăgostit rapid.

Au fost găsiți morți și îmbrățișați în pat. Formau un cuplu perfect și se iubeau nebunește! Ce s-a întâmplat

Tatăl lui Michelle atrage atenția tuturor celor care consumă droguri, dar și părinților acestora care trebuie să fie puși în gardă și mereu cu ochii pe copiii lor. El a deschis o pagină de GoFundMe pentru a putea sponsoriza un program de educație despre consumul de droguri, în rândul tinerilor.
„Părinții trebuie să se asigure că fiii lor sunt mereu în siguranță. Ceea ce mi s-a întâmplat este cea mai bună dovadă că ceea ce pare perfect nu este deloc așa”, a transmis tatăl tinerei moarte.

Au fost găsiți morți și îmbrățișați în pat. Formau un cuplu perfect și se iubeau nebunește! Ce s-a întâmplat

Încă un scandal vizează zguduie comunitățile homosexuale! "Persoanele gay ar trebui să fie excluse!"... Se apropie dezastrul! Războiul bate la poarta Europei! Vladimir Putin a recunoscut: „Războiul va continua!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x