Antena Căutare

Avocatii vor sa-i scape de inchisoare pe ucigasii handbalistului Marian Cozma

Au ramas putine zile pana la inceputul recursului, in cazul handbalistului Marian Cozma, injunghiat mortal in 2009, in fata unui local din Veszprem. In timp ce procurorii spera ca instanta din Gyor sa definitiveze sentintele dictate de Judecatoria Veszprem, avocatii apararii mizeaza pe cartea atacului si sunt convinsi ca vor diminua pedepsele clientilor lor.

"Ivan Sztojka nu se face vinovat de moartea lui Marian Cozma. Chiar daca primesc in continuare amenintari, oamenii trebuie sa inteleaga ca fiecare trebuie sa plateasca pentru ce a facut, nu pentru ce nu a facut. Ivan Sztojka a fost declarat infractor, criminal, din primul moment, fara sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie. Asa s-a intamplat si acum cativa ani, cand a fost arestat in cazul uciderii familiei Prikkel. A stat in inchisoare aproape 5 luni, desi era nevinovat. Acum sta in inchisoare de peste 2 ani, desi nu el l-a ucis pe Cozma. Cazul l-a afectat atat de tare, incat e dependent de medicamente"


"Am avut si eu momente in care a trebuit sa ma tin de masa ca sa nu rabufnesc. Din rechizitoriul de 17.000 de pagini au fost omise acele probe, marturii, fapte, care erau in favoarea clientului meu. In procesul de la Veszprem a fost prezentat numai ce il incrimineaza pe Ivan Sztojka, dar si pe restul invinuitilor. Faptul ca Ivan Sztojka a reactionat violent la citirea sentintei este proba clara ca este nevinovat. N.Gyozo si R.Sandor stiau ce ii asteapta, fiindca erau constienti de gravitatea faptelor comise, dar pentru I.Sztojka a fost o surpriza neasteptata si neplacuta. Evident ca cei doi nu sunt de acord cu sentinta data si au facut recurs, insa Ivan Sztojka este in pragul sinuciderii fiindca este condamnat pentru o fapta pe care nu a comis-o. E de datoria mea sa ma zbat pentru viata lui"


Jurnalul

Pakistan: Bodyguardul lui Osama bin Laden, eliberat... Un cutremur de 5,1 grade a lovit regiunea japoneza Fukushima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x