Antena Căutare

Barack Obama a interzis accesul presei la o partida de golf cu Tiger Woods

Barack Obama si Tiger Woods au jucat golf impreuna, intr-o statiune din Florida. Jurnalistii americani au protestat fata de decizia presedintiei de a le interzice accesul la liderul american.

Partida de golf s-a desfasurat duminica, la finalul unui weekend petrecut de Barack Obama in Florida. Presedintele american este un impatimit al golfului, dar intalnirea sa cu Tiger Woods i-a nemultumit pe jurnalisti.

Cei 15 reporteri, fotoreporteri si cameramani care sunt mereu pe urmele lui Obama nu l-au mai vazut pe presedinte de cand acesta a intrat in complexul turistic.

Potrivit Mediafax, presedintele asociatiei corespondetilor la Casa Alba, Ed Henry, a transmis un comunicat in care a criticat atitudinea presedintiei: "Pot spune ca o mare parte dintre membrii nostri, fie ca sunt din presa scrisa, electronica, radio sau televiziune, si-au exprimat marea nemultumire pentru ca nu au avut niciun fel de acces la presedintele Statelor Unite la acest sfarsit de saptamana. Exista un principiu simplu dar foarte important pentru care continuam sa ne luptam, pentru ziua de astazi si pentru cele care vor veni: transparenta”.

In timp ce Barack Obama se relaxa in Florida, sotia sa, Michelle, si cele doua fiice si-au petrecut sfarsitul de saptamana la schi, in Colorado.

Foto: Hepta

Cel mai mare manifestatie ecologica din istoria SUA: 35.000 de oameni lupta pentru prevenirea incalzirii globale... O americanca fara maini a devenit pilot de avion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x