Antena Căutare

Video! Gest minunat făcut de fostul președinte american! Barack Obama s-a deghizat în Moș Căciun și le-a oferit cadouri copiilor bolnavi

Fostul președinte american, Barack Obama a fost un altfel de Moș Crăciun. El a vizitat copii bolnavi ai unui spital din Washington și a venit cu tolba plină de jucării pentru copii.

Se întâmplă minuni în preajma sărbătorilor! Fostul președinte Barack Obama se deghizează în Moș Crăciun și le oferă cadouri copiilor bolnavi din spital! Vizita lui a făcut sute de copii foarte fericiți! Imagini video emoșionante

Fostul președinte american, Barack Obama a fost un altfel de Moș Crăciun. El a vizitat copii bolnavi ai unui spital din Washington și a venit cu tolba plină de jucării pentru copii. Aceștia au fost plăcut surprinși de vizita președintelui încât probabil ar fi fost fericiți doar să îl vadă!

Cu un fes de Moş Crăciun pe cap şi cu un sac în spate, predecesorul lui Donald Trump le-a făcut o bucurie tinerilor pacienţi ai Children's National, împărţindu-le cadouri şi îmbrăţişări copiilor emoţionaţi.

"Vreau doar să vă mulţumesc tuturor. Am avut şansa să le vorbesc unor copii minunaţi şi familiilor lor", afirmă fostul preşedinte al SUA într-o înregistrare video postată pe contul de Twitter al spitalului.

El a mai declarat că poate înțelege cât de mult bine le face acestor copii prin grija și atenția pe care le-o acordă, mai ales că este și el tată a două fete.

Oamenii din spital, personalul dar și pacienții au fost extrem de bucuroși la vederea fostului președinte, semn că acesta a câștigat aprecierea tuturor.

O țară din Europa, criticată după o decize controversată. Locul în care va plasa criminalii străini, și care are doar șa... O profesoară de 27 de ani, condamnată la ani buni de închisoare, după ce a fost prinsă întreţinând relaţii intime cu un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x