Antena Căutare

Barbat din Statele Unite, electrocutat pentru ca a incercat sa-si salveze casa de flacari

Un american care incerca sa-si salveze casa inconjurata de flacari a fost electrocutat si incatusat de politisti. Culmea, agentii spun ca au facut asta sa-i salveze viata. Dar omul este hotarat sa-si caute dreptatea in tribunal.

Daniel Jensen, de 42 de ani, dormea cand a fost anuntat de sotia sa ca locuinta vecinului lor a luat foc. “Imi tot strigam fiica pentru ca nu-mi raspundea. Am iesit afara, am luat furtunul si am stropit camera ei pana cand am auzit ca este afara. Dintotdeauna am crezut ca este bine sa ajuti atunci cand poti, sa ajut a fost ceea ce am incercat sa fac”, a spus barbatul.

In lipsa pompierilor, cetateanul s-a luptat de unul singur cu flacarile. Pana cand a fost pus la pamant de politisti. Daniel sustine ca oamenii legii nu l-au avertizat inainte sa-l electrocuteze, conform procedurilor. “A fost oribil! Stateam intr-o balta si eram electrocutat. Ei sunt oamenii care ar trebui sa ne protejeze. Incercam sa imi protejez familia si vecinii si politistii imi fac rau. Nu pot sa inteleg”, s-a plans barbatul.

Superiorii politistilor spun insa ca acestia au actionat corect si i-au salvat de fapt viata. Dar asta nu l-a impiedicat pe Daniel sa-i dea in judecata.

foto: nydailynews.com



Europa, in zodia protestelor: Zboruri anulate, batai cu fortele de ordine, oameni raniti... Xi Jinping, noul secretar general al Partidului Comunist Chinez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x