Antena Căutare

Bătaie pe o trecere de pietoni! O femeie a fost lovită în față de un bărbat! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

O bătaie pe o trecere de pietoni a fost filmată în Rusia. O femeie a fost lovită în față de pasagerul unui taxi,  după care alte persoane s-au implicat în conflict.

Bătaie pe o trecere de pietoni! O femeie a fost lovită în față de un bărbat! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO
Captură video

Totul a început după ce o femeie și un bărbat au pășit pe trecerea de pietoni, pe culoarea roșie a semaforului. Un taximetrist a frânat brusc în fața celor doi.

Apoi, un pasager al taxiului a coborât din mașină și a amenințat să o lovească pe femeie. Alți doi bărbați masivi au alergat ca să intervină pentru pietoni. Pasagerul a lovit-o pe femeie în față.

Șoferul de taxi și un alt pasager s-au iimplicat și ei în conflict, blocând traficul. Șoferul de taxi a scos spray cu piper pentru a liniști apele.

Potrivit presei din Rusia, conflictul a avut loc în Karliningrad, în iulie 2017, dar imaginile video au devenit viral acum pe internet.

Șoferul de taxi le-a declarat polițiștilor că pasagerul care a ieșit furios din mașina lui lovise ceva când el a pus frâna bruscă. El a susținut că a încercat să îi despartă pe cei care se băteau, dar a fost insultat de un trecător. A alergat înapoi la mașină și a luat sprayul cu piper ca să alunge bărbații violenți.

Când conflictul s-a încheiat, pasagerii s-au întors în taxi, iar șoferul i-a dus la un cinematograf din Baltrion.

Poliția nu a primit nicio plângere de la victimelecare au fost implicate în acea bătaie pe trecerea de pietoni.

Von der Leyen: Uniunea Europeană va lucra din greu pentru un viitor în care să fie aliată şi parteneră a Marii Britanii... Cum vor fi afectați românii care locuiesc sau vor să meargă în Marea Britanie, după Brexit! Schimbări importante!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x