Antena Căutare

"Se mișca ceva în valiză, am fost înspăimântați!" Bebeluș găsit în valiza unui pasager, pe aeroportul din Dubai

Descoperire uimitoare pe aeroportul din Dubai, unde în valiza unui pasager din Indonezia a fost găsit un bebeluș, care se juca liniștit cu celelalte obiecte aflate în bagaj. Imaginile surprinse, probabil, de angajații aeroportului, au făcut înconjurul internetului. 

Descoperire uimitoare pe aeroportul din Dubai, unde în valiza unui pasager din Indonezia a fost găsit un bebeluș, care se juca liniștit cu celelalte obiecte aflate în bagaj. Imaginile surprinse, probabil, de angajații aeroportului, au făcut înconjurul internetului.

Înregistrarea video a fos publicată pe o rețea de socializare, iar din primele informații publicate de presa străină, micuțul găsit fusese răpit și ascuns în acea geantă. Autoritățile investighează cazul pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele incidentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Traficul de persoane pare a fi un fenomen ce a luat tot mai mare amploare în întreaga lume. În conformitate cu Organizația Internațională a Muncii (OIM), în lume există 40,3 milioane de victime ale traficului de ființe umane, 81% din ele fiind prinse în muncă forțată, 25% sunt copii și 75% femei și fete.

Tragedie în Bavaria! Două autobuze școlare, în care se aflau 40 de copii, s-au ciocnit frontal: Sunt mai multe victime... Statut special pentru românii din Anglia, din 2019! Ce se întâmplă după ce țara iese din UE: Anunț oficial despre Brexit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x