Antena Căutare

Berlusconi are de ales: arest la domiciliu sau munca in folosul comunitatii

Procuratura din Milano va emite ordonanta de executare a pedepsei de catre Silvio Berlusconi. Acesta trebuie sa ispaseasca un an de inchisoare in dosarul Mediaset, dar probabil va fi plasat in arest la domiciliu sau va efectua munca in folosul comunitatii.

Silvio Berlusconi, 76 de ani, fusese condamnat in prima instanta si in apel la patru ani de inchisoare pentru frauda fiscala, cu o interdictie de cinci ani privind detinerea de functii publice.

Pedeapsa de condamnare la inchisoare a fost confirmata de instanta suprema, care a decis rejudecarea la Curtea de Apel din Milano a sanctiunii suplimentare, cea de interzicere a functiilor publice. In privinta condamnarii la inchisoare, trei din cei patru ani beneficiaza de o amnistie, astfel ca Berlusconi ar avea de executat doar un an de inchisoare.

Fostul premier italian are de ales intre a fi plasat in arest la domiciliu sau a efectua munca in folosul comunitatii. Avocatii acestuia vor avea la dispozitie 30 de zile pentru a stabili masurile alternative inchisorii.

Foto: Hepta

SUA: O femeie preia conducerea Fortelor Aeriene Americane... Gluma deplasata a unui american! A construit o catapulta, pentru a se razbuna pe veveritele de pe peluza sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x