Antena Căutare

Botez ortodox sadic! Un copil, rănit după ce a fost izbit în cristelniță de un preot! Mama lui aproape că a luat foc, la propriu! Atenție, imagini tulburătoare! – Video

Un botez ortodox sadic a fost filmat în Rusia. În imaginile video tulburătoare se vede cum preotul a izbit copilul în cristelniță, rănindu-l.

Un botez ortodox sadic a fost filmat în Rusia. În imaginile video tulburătoare se vede cum preotul a izbit copilul în cristelniță, rănindu-l.

Botezul sadic a avut loc la o biserică din orașul Gatchina, aflat în apropiere de Sankt Petersburg.

În imaginile video, preotul Fotiy Necheporenko apare izbind copilul în vârstă de un an în cristelniță, în timp ce acesta urla îngrozit.

În urma acestui botez sadic, în care copilul a fost gâriat și învinețit în zona gâtului și a umerilor, preotul a fost suspendat pentru un an.

Mama copilului, Anastasia Alexeeva, în vârstă de 24 de ani, a încercat să intervină pentru a-și salva copilul din brațele preotului violent.

Însă, preotul, în vârstă de 55 de ani, a refuzat să îi dea înapoi copilul, iar în timpul luptei dintre ei doi, eșarfa pe care femeia o purta pe cap aproape că a luat foc de la o lumânare.

„Botez copii așa de 26 de ani”, i-a spus preotul agresiv femeii, după ce ea și-a recuperate bebelușul, care tremura.

Femeia susține că acum, după botezul sadic, fiului ei, Demid, îi este „frică de orice”.

„Preotul a făcut tot ce a putut ca să-I facă rău copilului meu. A văzut că este mai mare și că nu îl poate scufunda într-o cristelniță atât de mică. Ar fi trebuit să îi toarne puțină apă pe frunte. Cu toate acestea, a decis să facă la fel cum procedează în cazul copiilor mai mici. Fiul meu țipa ca din gură de șarpe și tremura. M-am speriat, am alergat spre el și am încercat să îl iau imediat. Aproape că am luat foc, pentru că eșarfa mea a atins o lumânare”, a povestit mama copilului.

După botezul sadic, femeia i-a făcut plângere preotului, care nu și-a recunoscut nicio vină. Ba mai mult, preotul a susținut că nu s-a întâmplat nimic anormal și că mama copilului este „prea sensibilă”.

Înainte de botez, preotul a certat-o pe mama copilului că nu știe rugăciunea „Tatăl nostru” pe de rost și că nu este destul de credincioasă.

O adolescentă neînfricată și-a băgat tatăl abuziv la închisoare! Filmarea tulburătoare cu care l-a trimis pe bărbat după... Marea Britanie urmează să-şi retragă în câteva zile diplomaţii din reuniunile decizionale ale UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x