Antena Căutare

BREAKING NEWS: OFICIAL: A murit un al doilea roman luat ostatic in Algeria

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat faptul ca un al doilea roman a murit in urma luarii de ostatici din Algeria. MAE a confirmat de asemena ca acest al cincilea roman a murit intr-un spital unde a fost dus de trupele armate algerienen de la complexul gazeifer In Amenas.

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat oficial faptul ca un alt roman care a lucrat in complexul de extractie a gazelor din In Amenas a murit. Este vorba despre acel roman care ieri se afla inca in custodia armatei algeriene. Acesta a decedat intr-un spital unde a fost dus de armata alergiana, din cauza ranilor deosebit de grave pe care le-a suferit.

Autoritatile romane au aflat cele mai multe informatii de la liderii occidentali care aveau si ei conationali aflati in acelasi spital. "Regretam enorm ca autoritaile algeriene nu ne-au informat corect, concret si la timp in legatura cu starea de sanatate a romanului care nu ajunsese inca la ambasada", a mai comunicat MAE.

Ministrul de Externe Titus Corlatean spunea ca acesta a fost salvat din acel infern, insa deocamdata nu ajunsese in siguranta in amabasada Romaniei din Alger. Acum s-a aflat ca acest roman a murit in spital si nu a mai putut ajunge acolo unde ceilalti colegi ai sai au fost salvati.

In total, cinci romani au cazut prada iadului din Algeria. Trei dintre acestia au fost salvati si despre al patrulea se stie ca a decedat.

Inca nu se stiu date concrete despre situatie, insa se pare ca romanul ar fi fost ranit in timpul operatiunii de salvare.

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, ca un roman a fost ucis in operatiunea din Algeria.

"Cei trei cetateni romani eliberati anterior sunt in custodia autoritatilor romane, sunt in stare buna si se vor intoarce cat de curand. Al patrulea, iata, este bine si va fi recuperat in curand si el", a adaugat Ponta.

Germania: Zeci de mii de fermieri au cerut in strada o noua politica agricola... Joe Biden a comis o o gafa de zile mari: vicepresedintele american a uitat ce functie are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x