Antena Căutare

Calul si baioneta, vedete pe internet. Vezi cele mai tari imagini cu "armata" lui Mitt Romney!

Atacul la baioneta prin care Barack Obama l-a facut de ras pe Mitt Romney a dat nastere unui adevarat fenomen pe internet. Zeci de persoane, multe dintre ele - specialiste in Photoshop, au incercat sa-si imagineze cum va arata viitoarea armata a candidatului republican. Una din care nu lipsesc, fireste, caii si baionetele.

Se pare ca tot ce tine de cabaline prinde la public. Cei sase cai autohtoni, caii de la Letea, mai nou - caii lui Mitt Romney. Toata nebunia a pornit de la un atac executat de guvernatorul republican, prin care il acuza pe Obama ca armata americana are mai putine vase de lupta decat avea in 1917. In replica, presedintele in functie a fost pe cat de taios, pe atat de inventiv: "Domnule Mitt Romney, avem, de asemenea, mai putini cai si mai putine baionete. Armata s-a schimbat". Cu alte cuvinte, ai grija cui sapi groapa, ca s-ar putea sa cazi in ea. Cu tot cu cal.

Momentul a fost foarte apreciat de public, iar acum sute de imagini cu "noua" armata a lui Romney circula pe internet. Nu lipsesc unicornii (cal cu "baioneta" din nastere) sau scene tipice Evului Mediu, in care conducatorul (republican) conduce ostirea de pe un cal.

foto: Daily Mail

Donald Trump nu-l vrea pe Obama! Sustine ca detine o copie dupa actele de divort ale acestuia... SOCANT! O femeie din Turcia a nascut in mijlocul strazii si si-a abandonat copilul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x