Antena Căutare

Canada, lovita de cel mai mare val de frig din ultimii 50 de ani

Canadienii sunt relativ obisnuiti cu gerul, dar lipsa electricitatii ii ingrozeste. Peste 20.000 de persoane nu aveau, ieri, curent. In Quebec, trei persoane din patru au ramas fara caldura in case.

Din cauza gerului, canadienii evita sa iasa din locuinte. In aceste zile, termometrele au indicat -48 de grade Celsius. A fost doborat recordul pentru cea mai scazuta temperatura din ultimii 50 de ani.

Cea mai scazuta temperatura a fost inregistrata in orasul Val D'or, situat la 600 de kilometri de Montreal, potrivit meteorologilor canadieni. Drept urmare, autoritatile canadiene au constatat ca reteaua electrica din regiunea Quebec a fost suprasolicitata in ultimele doua zile, iar consumul a batut toate recordurile.

Peste 11.000 de apeluri de urgenta provocate de ger au fost inregistrate doar intr-o singura zi. Pe autostrazi, soferii sunt avertizati sa circule cu viteza redusa. Valul de frig extrem va mai dura pana luni, cand temperaturile vor urca pana la -10 grade.

El Pais a publicat o fotografie falsa cu Hugo Chavez intubat. Publicatia, data in judecata de guvernul venezuelean... Maimutele de la o gradina zoologica din Marea Britanie primesc paturi si ceai cald pentru a nu ingheta de frig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x