Antena Căutare

Cazul care șochează lumea! Și-au lăsat bebelușul să moară din motive... religioase. Argumentele lor sunt halucinante

Doi părinți creștini din statul american Michigan și-au lăsat fetița de 10 luni să moară de subnutriție și deshidratare, după ce au refuzat să primească ajutor medical, din motive religioase. Aceștia riscă să își petreacă viața după gratii.

Doi părinți creștini din statul american Michigan și-au lăsat fetița de 10 luni să moară de subnutriție și deshidratare, după ce au refuzat să primească ajutor medical, din motive religioase. Aceștia riscă să își petreacă viața după gratii.

Seth Welch și Tatiana Fusari, ambii în vârstă de 27 de ani, au fost acuzați de omor și abuz al minorului, luni, după ce bebelușul lor, Mary, a murit, joia trecută. Cei doi adulți s-au arătat șocați când au primit aceste acuzații.

Joia trecută, Welch a sunat la numărul pentru urgențe și a spus că și-a găsit bebelușul fără suflare, în pătuțul acestuia.

În urma autopsiei, s-a constatat că fetița fusese neglijată de părinți și că era subnutrită și deshidratată.

La o audiere, Welch și Fusari au recunoscut că au observat că fiica lor devenise prea slabă, cu o lună înainte de decesul acesteia.

Părinții, stabiliți în orașul Cedar Springs, nu au cerut ajutor medical deoarece le era teamă că cineva va suna la Protecția Copilului și pentru că nu au încredere în serviciile medicale, dar și din motive religioase.

Welch a publicat videoclipuri pe platforma de socializare Facebook în care a vorbit despre lipsa lui de încredere în medici și despre credința lui. Într-una dintre aceste înregistrări video, el a vorbit despre faptul că a refuzat să își vaccineze copii, deoarece „Dumnezeu este suveranul în privința bolilor”.

„Dacă evoluția crede în supraviețuirea celor puternici, atunci de ce vaccinăm pe toată lumea? Nu ar trebui să îi lăsăm pe cei slabi să moară și pe cei puternici să supraviețuiască?”, a spus el, într-unul dintre videoclipurile sale.

Welch și Fusari mai au doi copii împreună, în vârstă de 2 ani, respectiv de 4 ani. Nici acești doi copii nu au fost vaccinați.

Un proces de neglijare a copiilor a fost inițiat, luni, de agenția Child Protective Services. Fusari ar fi însărcinată cu cel de-al patrulea copil.

Welch și Fusari vor ajunge din nou în fața instanței pe 20 august și riscă să fie condamnați la închisoare pe viață, fără drept de eliberare condiționată.

S-a aflat dieta lui Kate Middleton! Așa a reușit Ducesa de Cambridge să-și revină spectaculos după sarcină! E mai simplă... Ce tragedie! Nouă persoane au murit după ce au fost la un praznic. Cauza deceselor este ȘOCANTĂ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x