Antena Căutare

Ce a transmis Jill Biden, despre vizita în România. „Cum spunea o mamă româncă: inimile noastre nu au graniţe"

Jill Biden a vizitat România, Slovacia şi Ucraina, iar la întoarcerea acasă, Prima Doamnă a SUA a transmis un mesaj motivator.

Colaj cu Jill Biden, Joe Biden, Carmen Iohannis Galerie
Jill Biden a făcut o vizită oficială în România, Slovacia și Ucraina | Profimedia

Prima Doamnă a SUA a transmis un mesaj pe Twitter, amintind de ceea ce i-a spus o mamă din România și anume că „inimile noastre nu au granițe”. Jill Biden a precizat că SUA se angajează să sprijine Ucraina și aliații SUA.

Citește și: Moment stânjenitor pentru soții Biden: „Ne deschide și nouă ușa cineva?” Ce s-a întâmplat când au ajuns la Casa Albă

Ce a transmis Jill Biden, după vizita în România, Slovacia și Ucraina

„Mă întorc acasă, în Statele Unite, aducând cu mine poveştile mamelor şi copiilor pe care i-am întâlnit. Cum spunea o mamă româncă: «inimile noastre nu au graniţe». Ne angajăm să sprijinim Ucraina, poporul ucrainean şi aliaţii şi partenerii noştri", a scris Prima Doamnă a SUA pe Twitter.

Prima Doamnă a SUA a fost vineri şi sâmbătă în România, iar duminică a fost prezentă în Slovacia şi într-o vizită surpriză în Ucraina.

Citește și: Naomi Biden, nepoata președintelui american Joe Biden s-a logodit. Cum arată cel care îi va deveni soț în curând

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cadrul vizitei sale în România, Jill Biden a mers alături de Carmen Iohannis la o școală din București, unde învață copii ucraineni. Atât Prima Doamnă a SUA, cât și Prima Doamnă a României sunt profesoare la bază.

Cele două Prime Doamne s-au întâlnit cu copii refugiați din Ucraina și cu mamele acestora.

Citește și: Sărutul dintre Joe Biden și soția sa va râmăne în istorie. Momentul tandru a fost surprins din toate unghiurile | Foto

"Mamele vor face orice pentru copiii lor – iar mamele ucrainene, precum Svitlana, continuă să fie atât de puternice şi rezistente.Sunt recunoscătoare să ştiu că poporul român a luat aceste familii în casele şi în inimile lor. Colegei mele profesoară şi Prima Doamnă, mulţumesc pentru o după-amiază în România plină de compasiune şi speranţă. Nu numai că împărtăşim o dragoste pentru elevii noştri, dar suntem unite în sprijinul nostru pentru poporul ucrainean", a scris Prima Doamnă a SUA pe Twitter.

A fost pentru a doua oară când Jill Biden a vizitat România. Prima dată a venit în 2014, alături de soțul ei, care era vicepreședinte pe atunci.

Rochia pe care Jill Biden a purtat-o la vizita oficială este una midi, cu un conținut de 91% bumbac și 9% vâscoză și este realizată în Italia și costă aproximativ 23,824.49 de lei.

Anonymous, atac cibernetic în Rusia chiar de ”Ziua Victoriei”. Ce a apărut pe posturile TV rusești în timpul paradei mil... Finlanda, aproape de intrarea în NATO. Ce au anunțat președintele și premierul statului: „Trebuie să aplicăm fără întârz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x