Antena Căutare

Ce profesie avea Ivana Trump. Fosta soție a lui Donald Trump a murit la vârsta de 73 de ani

Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump, a încetat din viața joi, 14 iulie 2022, la vârsta de 73 de ani. Iată ce meserii a avut aceasta de-a lungul timpului, dar și ce alte detalii se cunosc despre moartea sa.

Colaj cu Ivana și Donald Trump Galerie
Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump, a încetat din viața joi, 14 iulie 2022, la vârsta de 73 de ani | Profimedia

Ivana Trump a fost găsită inconștientă joi, 14 iulie 2022, în propria casă de o menajeră. Femeia s-a speriat foarte tare când a observată că fosta soție a lui Donald Trump nu mai respiră, motiv pentru care a apelat de urgență la poliție.

Se crede că aceasta ar fi făcut un stop cardiac în timp ce urca scările din interiorul apartamentului său, însă cauza exactă a morții și momentul în care aceasta a decedat se vor afla în urma autopsiei.

Vestea morții sale a fost făcută de către Donald Trump, care a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant pe Internet: „Sunt foarte întristat să îi informez pe toți cei care au iubit-o, ştiu că sunt mulți, că Ivana Trump a murit acasă la ea în New York”.

Cu ce s-a ocupat Ivana Trump de-a lungul timpului

Ivana Marie Trump s-a născut pe data de 20 februarie 1949 în orașul morav Zlín, Cehoslovacia. Încă din copilărie, prima soție a lui Donald Trump a moștenit pasiunea pentru schi de la tatăl său.

De altfel, aceasta a cunoscut succesul când a decis să părăsească țara natală și să plece în Canada, iar mai apoi în New York. Ivana Trump a lucrat ca model pentru unele din companiile de blănuri de top din Canada, a fost autoare, designer, chiar și actrița în celebrul film „The First Wives Club”, unde a devenit celebră pentru replica: „Doamnelor, trebuie să fiţi puternice şi independente şi țineți minte: nu vă enervați, ci concentrați-vă să obțineți tot ce vă doriți”.

Citește și: Ivanka Trump, ipostaza surprinzătoare la plajă alături de familia ei. Ce a ales să poarte în locul unui costum de baie

Prima soție a lui Donald Trump a scris mai multe cărți, romane și articole precum: „For Love Alone”, „Lucy Wilkins”, „Free to Love și The Best is Yet to Come: Coping with Divorce and Enjoying Life Again”.

În anul 2006, Ivana Trump a fost gazda emisiunii de reality-dating Ivana Young Man de pe postul de televiziune Oxygen Network. De asemenea, aceasta a fost implicată în mai multe proiecte imobiliare în 2005, care nu au avut succes.

În anul 2010, personalitate mondenă ceho-americană a făcut parte din emisiunea britanică Celebrity Big Brother. Odată cu înaintarea, Ivana Trump s-a concentrat mai mult pe afaceri.

Ivana Trump a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Donald Trump

Donald și Ivana Trump s-au întâlnit în New York, la scurt timp după ce ea a părăsit Canada. Cei doi s-au căsătorit pe data de 7 aprilie 1977, iar evenimentul a fost unul extrem de fastuos pentru vremurile respective.

Aceștia au construit împreună o afacere de succes, o frumoasă poveste de iubire și o familie minunată. Ivana și fostul președintele al Statelor Unite ale Americii au împreună trei copii: Donald John Jr. (44 de ani), Ivanka Marie (40 de ani) și Eric Fredrick (38 de ani).

Citește și: Donald Trump, scena celebră din filmul cult „Singur acasă 2”. Cum arăta atunci fostul președinte american

La începutul anilor `90, Ivana și Donald Trump au luat decizia de merge pe drumuri separate. Divorțul lor a fost soluționat în 1992.

Tatăl lui Elon Musk a confirmat că a făcut al doilea copil cu fiica sa vitregă. Ce a spus Errol Musk despre femeia de 35...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x