Antena Căutare

Cel puţin 37 de persoane au murit într-un incendiu care a afectat un mall din sudul ţării. Tragedia a avut loc în Filipine!

Cel puţin 37 de persoane au murit într-un incendiu care a afectat un mall din oraşul filipinez Davao, situat în sudul ţării, anunţă autorităţile locale, citate de BBC.

Cel puţin 37 de persoane au murit într-un incendiu care a afectat un mall din oraşul filipinez Davao, situat în sudul ţării, anunţă autorităţile locale, citate de BBC.

Pompierii au intervenit timp de mai multe ore pentru a stinge focul, care a izbucnit la etajul 3 al clădirii şi s-a extins la cel de deasupra, angajaţii unui call center rămânând blocaţi.

Şansele lor de supravieţuire erau "zero", a declarat viceprimarul oraşului, Paolo Duterte.

Preşedintele Rodrigo Duterte, tatăl viceprimarului, a vizitat locul incendiului. De asemenea, preşedintele, care este născut la Davao, s-a întâlnit cu familiile celor dispăruţi în urma incendiului, a cărui cauză este investigată.

Directorul de marketing al mall-ului, Janna Abdullah Mutalib, a declarat că focul a pornit de la etajul trei, unde se vând obiecte de vestimentaţie şi mobilă.

Davao se află la aproape 800 km sud-est de capitala Manila.

Mai mulţi români au fost răniţi într-un accident feroviar în Spania. Trenul tocmai intra în gară, când oameni au fost ar... Sârbii sunt revoltaţi după ce autorităţile de la Belgrad au cheltuit 83 de mii de euro pe un brad de plastic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x