Antena Căutare

China: Micuta Yue Yue, fetita calcata de doua masini si lasata sa zaca pe strada, a murit

Calcata succesiv de doua masini si abandonata pe strada, sub ochii indiferenti ai trecatorilor, micuta Yue Yue, in varsta de doi ani, a incetat vineri din viata, relateaza AFP, care noteaza ca soarta sa tragica a revoltat chinezii, din ce in ce mai convinsi de deriva spre egoism a societatii in care traiesc.



Nimeni din piata unde a avut loc accidentul nu a intervenit. Pe langa trupul ranit au trecut, unul dupa celalalt, pietoni si biciclisti. Niciunul insa nu a aruncat mai mult de o privire indiferenta spre copil si spre balta de sange din jur.

Lasata sa zaca pe caldaram, fetita a fost calcata de inca o masina. Iar din acel moment nu a mai facut nicio miscare. Culmea indiferentei si a nepasarii, tot nu a intervenit nimeni, pana cand, in sfarsit, o femeie a incercat sa o ridice. A vazut ca fetita este inerta si a mutat-o printre niste saci cu marfa. Atat. Abia atunci a aparut mama copilului, care a luat fetita in brate si a plecat in graba.

"Micuta Yue Yue a murit la ora 00,32"


Soarta lui Wang Yue (adevarata sa identitate, Yue Yue este un diminutiv) a starnit reactii de indignare in China si in intreaga lume. Atat presa de stat, cat si puternicele retele sociale din China, au dezbatut pe larg subiectul.

Regina a frumusetii, fortata sa faca sex in schimbul titlului de "Miss"... Japonia, lovita iarasi de cutremure: 6,2 grade in insula Hokkaido...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x