Căutare Live

Fostul ofițer MAI, cel care a infectat un spital întreg, se apără! Argumentele, halucinante: Există dovezi!

Fostul ofiţer MAI, care a fost internat la Spitalul Gerota, a fost audiat de anchetatori. Acesta afirmă că se consideră nevinovat!

Fostul ofițer MAI, cel care a infectat un spital întreg, se apără! Argumentele, halucinante: Există dovezi!

Profimedia

Fostul ofiţer MAI a declarat, în fața anchetatorilor, că se consideră nevinovat, fiind convins convins că s-a infectat în România, nu în Israel, acolo unde a călătorit îniante de a se prezenta la Spitalul Gerota. Bărbatul ar fi spus că are mai multe argumente în acest sens, potrivit corespondentului Antena 3.

Procurorii au deschis un dosar penal după ce zeci de medici au fost infectaţi.

Zeci de medici şi membri ai familiei sale au fost infectate de fostul ofiţer MAI.

Ce festivaluri și concerte vor fi interzise, în România, pe toată durata verii! Ministerul Culturii, informații de ultimă oră

Pâna la începutul lunii aprilie, Spitalul Gerota a fost în carantină din cauza numărului mare de bolnavi infectaţi cu noul coronavirus.

Oficialii Spitalului Gerota, care aparţine Ministerului Afacerilor Interne (MAI), au transmis, în luna martie, clarificări cu privire la pacientul care a fost diagnosticat cu coronavirus, precizând că ofiţerul a semnat, la internarea în spital, un formular în care anunţa că nu a călătorit în străinătate.

Apel urgent pentru introducerea educației sexuale în școli: „Copiii se protejează prin informație, nu prin frică! Avem cele mai multe mame minore din UE”

Fostul ofițer MAI, primul interviu după ce a fost externat

În aprilie, fostul ofiţer de poliţie care a transformat spitalul ministerului de Interne în cel mai mare focar din Bucureşti, Nelu Lupu, s-a vindecat şi a vorbit în exclusivitate pentru Observator despre situaţia pe care a creat-o.

„Eu încă am acasă oxigenoterapie, am conectat la mine oxigenul. Este această problemă cu respiraţia şi cu plămânii. E mai bine, sigur”, au fost primele declaraţii ale fostului ofiţer MAI, sursa unuia dintre cele mari focare de infecţie de la noi din ţară.

În ce condiții vom putea ieși la terase? Cine va putea sta la aceeași masă? Alexandru Rafila, despre viața după 1 iunie

În primul lui interviu, Nelu Lupu a dat detalii despre starea lui de sănătate. În ceea ce priveşte ceilalţi zeci de pacienţi pe care i-a infectat, nu vrea să dea explicaţii.

Citește și
colaj de footgrafii cu raed arafat si vaccin
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Colaj cu Sânziana Buruiană, îmbrăcată în roz
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
colaj de fotografii cu liviu varciu cu masca la spital si acasă
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Mai multe articole

„Vreau ca primii cu care să discut şi să clarific aceste aspecte să fie anchetatorii din dosarul penal. Fără nicio supărare”, a precizat el.

Nelu Lupu şi-a infectat soţia, fiul - ofiţer la SRI, nepotul, nora însărcinată, colegii şi cadrele medicale. În total, a îmbolnăvit 47 de oameni, arată raportul Institutului de Sănătate Publică. În realitate, numărul ar putea fi mult mai mare. O asistentă de la Spitalul Gerota care ar fi contactat virusul spune că doar numărul cadrelor medicale infectate ar depăşi 50.

„Pe data de 17 martie, am fost în jur de 27 de internaţi. După data de 17, s-au mai pozitivat peste 25, cred că undeva la 27, 28 de colegi din spital.

A dat dovadă nu doar de lipsă de coloană vertebrală, nu doar de lipsă de umanitate. Nu vreau să mă exprim, pentru că mă apucă o revoltă”, a spus un cadru medical de la Spitalul Gerota din București.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Bacalaureat 2020. Nu se va rotunji nota! Cum se vor echivala competențele pentru utilizator mediu, avansat sau experimen...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri