Antena Căutare

Cladirea Rezervei Federale din SUA, vizata de o bomba de 450 de kilograme

Un barbat originar din Bangladesh a incercat sa detoneze o bomba de 450 de kilograme in fata cladirii Rezervei Federale din New York. Atentatul pus la cale de cel care sustine ca are legaturi cu Al-Qaida a esuat pentru ca agenti FBI sub acoperire i-au sabotat bomba.

Cladirea Rezervei Federale din SUA, vizata de o bomba de 450 de kilograme
| newyorkfed.org

Barbatul in varsta de 21 de ani a fost urmarit de mai multe luni de FBI, relateaza Mediafax. Quazi Mohammad Rezwanul Ahsan Nafis voia sa arunce in aer Cladirea Rezervei Federale din New York.

Tanarul a incercat sa infiinteze o celula terorista in Statele Unite si a recrutat mai multe persoane, una dintre acestea fiind o sursa a FBI. Astfel, barbatul a putut fi supravegheat permanent. De asemenea, un barbat pe care il credea membru Al-Qaida si care l-a ajutat sa construiasca bomba era un agent FBI, care s-a asigurat ca dispozitivul explozibil nu este functional.

Cei doi au incarcat bomba intr-o camioneta si au mers in fata cladirii Rezervei Federale. Aici, Ahsan Nafis a incercat sa o detoneze, dar fara succes si a fost arestat, riscand o pedeapsa cu inchisoarea pe viata.

Carne de porc vopsita si vanduta drept carne de vita, in Suedia... Cand si cu cat va creste pretul petrolului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x