Antena Căutare

Comandamentul armatei SUA - 11 soldaţi americani au fost răniţi în atacul iranian din 8 ianuarie

Unsprezece soldaţi americani au fost răniţi în urma ataculului Iranului de la baza Aïn al-Assad în Irak săptămâna trecută, contrar a ceea ce anunţase preşedintele Donald Trump, a anunţat joi comandamentul central al armatei americane, citat de agenţiile AFP şi Reuters.

"Deşi niciun membru al forţelor armate americane nu a fost ucis în timpul atacului iranian din 8 ianuarie de la baza Aïn al-Assad, mai mulţi dintre ei au fost trataţi pentru comoţii cerebrale din cauza exploziei şi sunt în curs de evaluare", a indicat comandantul Bill Urban într-un comunicat.

Ca măsură de precauţie, unii dintre militari au fost transportaţi la facilităţi americane din Germania sau Kuweit pentru continuarea monitorizării medicale, a adăugat el.

"Când vor fi consideraţi apţi pentru a-şi relua atribuţiile, militarii sunt aşteptaţi să revină în Irak", a precizat Bill Urban.

Până la 1.500 de americani au fost cantonaţi în marea bază aeriană Al Asad din deşertul Anbar.

Sursa : news.ro

UE analizează interzicerea tehnologiei de recunoaştere facială în zonele publice, timp de cinci ani... Atac israelian în Fâşia Gaza în urma lansării unor baloane incendiare către teritoriul israelian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x