Căutare Live

Congresmanul Matt Gaetz, aflat în carantină, a călătorit cu Donald Trump în Air Force One

Republicanul Matt Gaetz, care s-a remarcat săptămâna trecută când a purtat o mască de gaze la o şedinţă a Congresului şi care se află acum în carantină, a călătorit cu Donald Trump în aeronava Air Force One, scrie The Guardian.

Doi congresmeni republicani care au avut contact cu Donald Trump în ultimele zile s-au plasat în izolare după ce au realizat că au avut legături în aceeaşi perioadă şi cu un purtător a coronavirusului.

Matt Gaetz din Florida şi Doug Collins din Georgia au anunţat luni că se află, pentru două săptămâni, în izolare autoimpusă, la recomandarea făcută de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) pentru oricine a venit în contact cu virusul.

Ambii congresmeni spun că nu prezintă simptome.

Gaetz l-a însoţit pe Trump în zborul din Orlando spre Washington, luni, şi, în timp ce se aflau în Air Force One, a fost informat că a intrat în contact cu un purtător la virusului la Conservative Political Action Conference, care a avut loc luna trecută în Maryland.

„Cu toate că congresmenul nu prezintă simptome, el a fost testat astăzi şi aşteptăm rezultatele”, se arată într-un mesaj publicat pe contul lui de Twitter.

Collins l-a întâlnit pe Trump, cu care a dat mâna vineri, pe aeroportul din Atlanta, înainte ca cei doi să viziteze sediul CDC pentru o actualizare a informaţiilor despre Covid-19. Mai târziu, Collins a aflat că şi el a fost expus la conferinţa conservatorilor, care are loc anual în Maryland.

Experţii din domeniul sanitar au avertizat că boala provocată de coronavirusul depistat la finalul anului trecut în China este aşteptată să se răspândească în Statele Unite şi au încurajat oamenii, în special pe vârtsnici şi cei cu probleme de sănătate, să rămână cât mai mult timp în case.

Testarea la nivelul populaţiei SUA este scăzută. Până în prezent, au fost confirmate peste 500 de cazuri.

Casa Albă a negat luni că ar fi elaborat directive interne, aşa cum au făcut multe organizaţii, căutând să limiteze contactul personal zilnic în încercarea de a preveni răspândirea bolii.

Într-o conferinţă de presă susţinută luni, vicepreşedintele Mike Pence a spus că nu are informaţii că preşedintele Trump ar fi fost testat.

Gaetz şi Collins au fost doi dintre cei mai vocali susţinători ai lui Trump în timpul procesului de toamna trecută pentru destituirea preşedintelui.

Cei doi se alătură conservatorului Ted Cruz, senator de Texas, care se află de asemenea în izolare după ce a participat la acelaşi eveniment şi a întâlnit aceeaşi persoană infectată.

Citește și
colaj de fotografii cu virgil iantu
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
Cum arată fiica lui Virgil Iantu. Tânăra are 16 ani și se pozează în costum de baie. A moștenit frumusețea de la ambii părinți
colaj de fotografii cu cristina ich si alex pirtuca
Cât a crescut fiul Cristinei Ich și a lui Alex Pițurcă. Noah are ochii albaștri ca un ocean și părul creț ca mama sa
Cât a crescut fiul Cristinei Ich și a lui Alex Pițurcă. Noah are ochii albaștri ca un ocean și părul creț ca mama sa
colaj de fotografii cu anamaria prodan
Anamaria Prodan a recunoscut de ce a pozat în reviste pentru adulți: "Toată lumea îmi spunea că nu am nevoie". Motivul ascuns
Anamaria Prodan a recunoscut de ce a pozat în reviste pentru adulți: "Toată lumea îmi spunea că nu am nevoie". Motivul ascuns
Mai multe articole

Sursa : news.ro

Spania închide şcolile şi universităţile din regiunea Madrid şi capitala bască, începând de miercuri... A născut pe holul unui spital, de față cu alți pacienți! Momentul a fost filmat! Video...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri