Antena Căutare

Copiii din Scotia vor primi CD-uri cu muzica clasica la nastere

Fiecare nou-nascut din Scotia va primi cadou un CD cu muzica clasica, informeaza BBC. Masura este menita sa le inspire celor mici dragostea pentru muzica si este un proiect comun al Orchestrei Regale Nationale a Scotiei si a birourilor de evidenta populatiei.

Copiii din Scotia vor primi CD-uri cu muzica clasica la nastere
| beatcrave.com

Toti copiii care se vor naste anul viitor in Scotia vor primi cadou un CD. Compilatia denumita „Astar” va cuprinde melodii scotiene, cantece de leagan si compozitii clasice. Melodiile au fost inregistrate de Orchestra Regala Nationala a Scotiei, alaturi de corul de copii al acesteia, dirijor fiind Peter Oundijan.

CD-urile vor ajunge in aproximativ 60.000 de familii pe parcursul lui 2013.

Conform unor studii recente, muzica are un impact pozitiv asupra dezvoltarii cognitive a copiilor. „Acest proiect deosebit va incuraja dezvoltarea timpurie a gustului pentru muzica la copiii din Scotia”, a declarat Fiona Hyslop, secretar de stat in Ministerul Culturii.

Ungaria se intoarce in timp. Strainii nu vor mai avea dreptul sa cumpere terenuri agricole... Pensii de 5.000 de euro dupa cinci ani de munca. Vezi ce pensii uriase au inaltii functionari europeni!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x