Antena Căutare

Mesajul unui tată a devenit viral, după ce băiețelul lui a fost la un pas să moară din cauza scutecului. Bărbatul își crește singur fiul

Un tată care și-a văzut fiul pe care îl crește singur în pericol de moarte a decis să-și spună povestea pe Facebook și să arate lumii întregi ce a pățit băiețelul său din cauza unui scutec pe care toți părinții îl folosesc și care a explodat pur și simplu pe trupul celui mic.

Un tată care și-a văzut fiul pe care îl crește singur în pericol de moarte a decis să-și spună povestea pe Facebook și să arate lumii întregi ce a pățit băiețelul său din cauza unui scutec pe care toți părinții îl folosesc și care a explodat pur și simplu pe trupul celui mic.

Bărbatul, originar din Sydney, și-a găsit fiul plângând fără oprire într-o dimineață. Nici prin cap nu i-a trecut că cel mic era chinuit chiar de scutecul pe care îl purta. Atunci când a vrut să-l schimbe a realizat că acesta explodase pur și simplu, iar pe corpul bebelușului erau împrăștiate cristale gelatinoase, cele cu rol de absorbție a umidității.

Scutecul îi provocase răni bebelușului

Pielea celui mic fusese rănită de acele substanțe, care plângea neîncetat din pricina dureri și a disconfortului. Bărbatul a decis să apeleze la rețelele de socializare pentru a împărtăși povestea sa și pentru a-și exprima îngrijorarea legată de scutecele folosite pentru băiețelul său.

Mesajul unui tată a devenit viral, după ce băiețelul lui a fost la un pas să moară din cauza scutecului. Bărbatul își crește singur fiul

Potrivit Daily Mail, acesta s-a aratat dezamăgit de compania producătoare de scutece, care i-a pus în pericol viața copilului.

"A fost șocant pentru mine să-mi găsesc copilul așa. Pur și simplu au explodat cristalele din interiorul lui! Copilul a fost umed până la piept toată noaptea. Este absolut inacceptabil faptul că a trebuit să experimenteze acest lucru, ca să nu mai vorbim cât este de periculos. Cine știe ce au pus în acele cristale!", a mai spus bărbatul care a anunțat că intenționează să acționeze în judecată firma producătoare.

125 de morți, în urma unei explozii devastatoare! Alte zeci de persoane sunt internate în spital!... Momentul teribil în care s-a rupt barajul ce a dus la moartea a 121 de persoane! Atenție, imagini care vă pot afecta emo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x