Antena Căutare

Și-a dus fiul la spital și medicul i-a spus: "Doamnă, ăsta mic nu vrea să meargă la școală"! A murit după 12 ore de meningită

La șase ani, băiețelul abia mai putea respira. Durerile de cap și de maxilar îi tăiau răsuflarea. Pentru că se simțea foarte rău mama l-a dus la spital. Medicii s-au amuzat în loc să-l trateze. I-au spus: "Doamnă, ăsta mic nu vrea să meargă la școală. Nu-l doare nimic!" După 12 ore, cel mic a murit!

La șase ani, băiețelul abia mai putea respira. Durerile de cap și de maxilar îi tăiau răsuflarea. Pentru că se simțea foarte rău mama l-a dus la spital. Medicii s-au amuzat în loc să-l trateze. I-au spus: "Doamnă, ăsta mic nu vrea să meargă la școală. Nu-l doare nimic!" După 12 ore, cel mic a murit!

Oliver avea șase ani și după ce s-a simțit rău și i-a spus mamei, a ajuns pe mâna medicilor care s-au amuzat în loc să-l trateze. L-a trimis acasă și în mai puțin de 12 ore s-a stins. Potrivit mirror.co.uk, copilul avea meningită, diagnostic respins total de specialiști care au susținut că Oliver a căutat pe internet simptomele și acesta ar fi motivul pentru care se preface atât de bine.

„M-au asigurat că era destul de bine să se întoarcă acasă. Au respins diagnosticul de meningită. Mi s-a spus că totul era bine și mi s-a spus să am încredere în profesionişti”, povestește cu lacrimi în ochi mama lui Oliver.

Femeia e decisă să i se facă dreptate și se pregătește acum de înmormântarea singurului fiu.

Trupul fetiței dispărute în urma accidentului de pe Rin a fost găsit. Părinții și-au identificat copila... Partidul Conservator a făcut anunțul - Succesorul Theresei May va fi ales în luna iulie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x